|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje 2 letnega otroka
22.7.2017 0:06:12   
biči
Doma imamo 2letnika,ki obupno in histerično joče skoraj vsakokrat ko se zbudi in še to samo po popoldanskem spanju… kdaj to traja tudi po več kot pol ure in ne vemo več kako bi s partnerjem tole zadevo umirili, saj po pravici povedano se mi trže srce, ga gledati takega. Ni mi jasno zakaj je tako. Drugače čez dan razen njegovega trmanja in vreščanja, ko mu kaj ne dovolimo, dejansko ne joče nikoli, razen ko se kdaj močno udari.
Zvečer gre normalno spat brez joka, zjutraj se zbudi brez joka, ponoči sicer kdaj zakriči ali zajoče, si predstavljam, da kaj sanja…. popoldan ga je pa težko umiriti in pripraviti do spanja, največkrat pred spanjem joče, da ne govorimo pa ko se zbudi… kriči, joče, histerično meče vse kar mu pride pod roke (beri histerično meče: to počne pogosto tudi čez dan ko se mu kaj ne dovoli). Razumem, da je popoldan lahko razdražen ker noče zaspat, do večera pa je preveč utrujen, da bi zdržal brez spanja in seveda od utrujenosti sicer eventuelno popoldan le zaspi, potem se pa itak zbudi v istem stanju kot je zaspal….. lahko se zgodi 1x/teden ko popoldan zaspi brez joka, zbudi se pa vedno ena in ista zgodba…..
Upam, da sem dovolj razumljivo napisala kaj se dogaja. Ali je to normalno, se pojavlja tudi pri drugih otrocih? Prosim za kakšen nasvet… kaj delamo narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje 2 letnega otroka
22.7.2017 21:29:55   
bucka*
Hm, mislim da imajo vsi otrocki fazo, ko popoldne nocejo it spat. Glede na to, da ponoci normalno spi, najbrz ne delata nic narobe.
Poskusita nekako umiriti ta cas, preden zaspi, ceprav vem, da je tezko... zastreti okna, da ni presvetlo, mogoce poslusati pravljico...
Ne vem, nimam pravega odgovora, problem je predvsem v vzemirjenju, ki ga morate nekako presezt. Moje mnenje pa je, da ne z vama, ne z otrokom ni nic "narobe".

(odgovor članu biči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje 2 letnega otroka
29.11.2021 22:03:40   
Lelly28 RR
moja 1,5 letnica noče it spat tako, da je ne silim. pač gremo zvečer kakšno urco preje in potem tudi zjutraj ponavadi spi do 8h in še dlje

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje 2 letnega otroka
30.11.2021 21:39:37   
Tasykaa RR
Tudi moj je imel fazo ko je popoldan spal samo pol urce pa je bil kar tečko, ker je imel premalo spanca, samo spat dlje pa ni hoto 🙈 zdaj pri 15 mescih pa spi v večini nekje 2 uri tudi v vrtcu tak 😁 ko pa ne bo želel spat ga pa silila tudi ne bom 😁 zvečer pa gre spat okrog 19.30 in ga zbudim 7.15 za v vrtec 🙈 

(odgovor članu Lelly28 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?