|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet jaz in kašelj
31.1.2007 23:18:14   
*sweety*
Punce jaz več ne vem kaj naj naredim. Mojo 14 mesečno lubiko, sem imela doma 14 dni samo zaradi globokega kašlja in nahoda. No in nekako nam je uspelo ustavit nahod in kašelj, tako da je zakašljala še samo 2 krat na dan. IN ta teden je bila v vrtcu 3 dni in mi v tem trenutku tako kašlja, kot da se bo zadavila. Če kličem P, mi reče da za kašelj ni zdravila, vsak dan jo mažem z materino dušičo, vlažim prostor kjer spi....Siropov ji ne dajem več, ker mi je P to odsvetovala vsaj do 2 let. A še pozna mogoče katera kakšen način, kako ji pomagati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet jaz in kašelj
1.2.2007 8:18:18   
Ninica
pa če tako zelo kašlja bi ji bilo treba dati sirup. Naša je tudi kašljala pa je dobila najprej slezov sirup, ko pa še po tem ni bilo boljše pa Panatus. In od takrat dalje, ko kašlja ji dam vedno Panatus sirup.

Poskusi, saj ni več tako zelo majhna, pa probaj ji dati vsaj slezov sirup, ta je čisto zeliščni.

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet jaz in kašelj
1.2.2007 8:25:38   
Primoza
Ketere preiskave pa ste opravili?

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet jaz in kašelj
1.2.2007 8:57:37   
*sweety*
Ninica sej sem ji vseeno dala slezov sirup, ampak ji nič  ne pomaga.Prav tako sem poskusila trpotčevega, pa sirup iz smrekovih vršičkov, res pa, da ji panatusa še nisem dala.

Primoza nobenih raziskav še nismo opravili, ker mi reče g. P., da so pljučka čista in, da mi ne more nič dati in bla bla ...kaj naj pač sama delam, da bo boljše. Bom vseeno danes spet šla k P, se mi zdi da sem vsak teden tam.user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet jaz in kašelj
1.2.2007 9:02:49   
Primoza
Vi kar zahtevajte da vam da napotnico za pulmologa, ker je zadeva lahko zahrbtna. Nekateri pediatri nimajo pojma.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet jaz in kašelj
1.2.2007 9:03:03   
Anonimen
Naš tudi kašlja,da se kar davi,smo pa ugotovili zakaj.Namreč,ker je tudi nahoden  se mu sluz iz nosa izteka po grlu in draži sluznico,kar potem pride do kašlja.Ta pojav je prisoten tudi,če nima več slišno zabasan nosek,vseeno sluz nastja in izteka po grlu.Če je tako res ni sirupa,ampak večkrat na dan čistit nosek z fiziološko.Če pa je suh kašelj,pa res pomaga Panatus.

(odgovor članu *sweety*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet jaz in kašelj
1.2.2007 13:42:22   
lojzika
Ob kašljanju dam jaz našemu v črno redkev med in pustim to čez noč, nato pa mu čez dan večkrat dam za pit in je pomagalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?