|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   splav
15.12.2005 12:39:50   
tulifon
Meni je miklavž prinesel tisti težko pričakovani + a žal sem 2 dni nazaj izgubila svojo pikico v 5. tednu. Vse tiste ki ste to doživele, kako ste na to reagirale oz. kdaj ste poskušale ponovno zanositi?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: splav
15.12.2005 14:17:57   
Jančika_
Zelo mi je žal, da se ti je to naredilo. Ko sem imela ss prvič, sem se še nekako držala, drugič me je pa precej vrglo iz tira. Pomagalo mi je, da sem se o tem pogovarjala in se zjokala. Sčasoma je bolečina precej manjša, izgine pa verjetno nikoli.

Po prvem ss (z abrazijo) sva počakala en ciklus, nakar sem takoj zanosila in na žalost spet splavila. Potem sva počakala 4 cikluse in sem spet takoj zanosila. Danes sem noseča točno 11 tednov in še vedno me je strah. Zelo. Hvaležna sem, da je prva nosečnost (imam 16-mesečnega sinka) potekala popolnoma brezskrbno - tako ne bo nikoli več.

(odgovor članu tulifon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: splav
15.12.2005 20:35:01   
melitkica
Tulifon, zelo mi je žal zate in za tvojo pikico!user posted image  

Bilo je res grozno. Vendar se na koncu nekako sprijazniš in gre. Pozabiš pa nikoli.  Moja G mi je svetovala, da naj imava dva, tri meseca pavzo in nato nadaljujeva. Ampak midva z dragim sva imela še daljšo pavzo, ker sva bila zelo prizadeta in še na daljšo potovanje sva šla. In pavza se je obrastovala, ker sem danes user posted image . Sem pa v petem tednu in me je zelo strah, kako bo. Upam na najboljše. Tudi tebi želim, da ti vse skupaj čim prej mine in boš pripravljena na nove boje. Najprej pa se moraš sprijazniti s tem, kaj se ti je zgodila in ne pripisuj krivde sebi, ker nisi nič kriva. Sočustvujem s tabo in oglasi se še kaj!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: splav
15.12.2005 22:20:02   
hubi
Meni se je zgodilo isto. Po mnenju G sploh nisem bila nosečauser posted image user posted image user posted image , še danes ne vem zakaj ne. Na pregledu je bilo vse ok, tako da smo delali nauser posted image  naprej in je uspelo takoj naslednji mesec. Veliko sreče!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: splav
16.12.2005 7:16:23   
mirjamca
Meni se je zgodilo 2x, prvič v 11. drugič pa 7 tednu. Smiselno je opraviti kako preiskavo kjer se preveri prisotnost pregrade (pri meni je bilo to to). Vendar boš morala sama težit, da ti to naredijo, ker je pač tako, da dokler ne splaviš 3x načeloma nič ne ukrepajo. Po abraziji lahko zanosiš po enem ciklusu, oz. ko se počutiš dovolj močno za naslednjo nosečnost. Pobrskajna Pušenjakovem forumu, tam je zelo veliko zelo koristnih informacij.
LP

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: splav
16.12.2005 14:31:24   
macca
Vem, kako ti je! Jaz sem imela ss nekje v 6.t, ni se videlo ploda in hormon ni ustrezno naraščal. Počakala naj bi tri cikluse, mi2 sva pol leta, zdaj pa že skoraj 2L ne uspe. Kako pa je tebi prišlo do ss? Jaz sem začela krvaveti.

Težko ti dam nasvet, da bi ti bilo lažje. Čas bo zadevo umiril, je pa zelo težko, ko se ti v trenutku življenje obrne in kar naenkrat nisi več user posted image , še malo prej pa si bila najsrečnejša oseba na svetu. Krivično!!! Ampak tulifon, tukaj nas je ogromno takšnih!!!!! Nisi sama! To naj te spremlja v mislih.   

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?