Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 11.7.2007 17:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me kako je s spolnostjo v zadnjem tednu! JA , kot si narediš Je res da spolni odnos pospeši porod? Pravijo, da ja
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 11.7.2007 18:49:18
|
|
|
|
blue sky
|
Mislim, da kakršne koli telesne aktivnosti pospešijo porod - ne samo spolni odnosi, ampak tudi veliko hoje, pospravljanja ipd.
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 11.7.2007 19:14:59
|
|
|
|
2 Sraki
|
Meni pri pospeševanju poroda ni nič pomagalo. Tudi ne .
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 11.7.2007 19:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan Meni pri pospeševanju poroda ni nič pomagalo. Tudi ne . Enako. Ampak probat pa ni greh.
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 11.7.2007 20:12:35
|
|
|
|
manetka
|
čimveč in hoje za čimlažji porod! Naslednjič ziher upoštevam
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 12.7.2007 10:28:34
|
|
|
|
Mokka1
|
V bistvu je baje važen zaključek spolnega odnosa - na kratko: sperma mora not ostat - to je važno.
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 12.7.2007 11:49:31
|
|
|
|
biba78
|
Pušenjak pravi, da ja. Da lahko pomaga, da se porod prej sproži.
|
|
|
|
RE: spolnost v zadnjem tednu 12.7.2007 13:55:32
|
|
|
|
mml
|
V semenski tekočini so snovi (prostaglandini), ki lahko sprožijo porod, podobne so tudi v tabletah, ki jih vstavijo za sprožitev poroda v nožnico, tako da naj bi bili spolni odnosi ena taka naravna metod indukcije poroda...ampak deluje samo pri nekaterih. Škodit pa vsekakor ne more
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ali je nevarno sprožiti porod?Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.