Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 15.1.2006 19:18:24
|
|
|
|
Nasy
|
jaz dam samo teniske pa kake copate prat skupaj, ponavadi na 30-40 stopinj..sem pa že enkrat fajn zaje , imela sem še sušilc vklopljen, buča zmešana..edin moje teniske so preživele brez posledic
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 15.1.2006 19:23:27
|
|
|
|
maks
|
Dam na 30 ali 40 stopinj, zraven pa kakšne stare brisače ali krpe, ki ne gredo v barvo in jih imam za čistit in se je zaenkrat obneslo brez posledic. Prašk dam kot običajno, le mehčalca ne dam ali pa ga dam sam za vzorec.
|
|
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 15.1.2006 19:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
js nardim isto k maks
|
|
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 17.1.2006 18:42:03
|
|
|
|
rainbow
|
Thanks!
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 17.1.2006 22:15:37
|
|
|
|
Jutra
|
Ponavadi perem skupaj več parov superg oz. čevljev (ja, tudi nekatere semiš čevlje). Jih pa prej dam v prevleke za blazine oz. bombažne vrečke. Dam kar na kratek program 40 st., tekoči pralni prašek, brez mehčalca. So potem skoraj kot novi
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 17.1.2006 22:38:40
|
|
|
|
KODA
|
Jaz jih dam v stroj s svetlim perilom na40 stopinj.Preživijo.
|
|
|
RE: teniske v pralni stroj? 18.1.2006 20:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Yes,anke jaz,fliknem jih v staro prevleko za vzglavnik,pa skupaj z starimi brisačami,na 30 stopinj z pralnim praškom,pa še mehčalcem.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
RABLJENE IGRAČEmisolinkaAli bi otroku kupili rabljeno igračo?DA (
61%)

NE (
39%)
Število vseh glasov: 140Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!