|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trogir z okolico
3.4.2007 16:10:28   
tinčica
malo me mika da bi šli letos tja, pa me zanima malo info. pa če slučajno katera ve za apartma v pritličju z vrtom zaradi našega malega da leta naokol.

vsaka info dobrodošla.

lp

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trogir z okolico
4.4.2007 17:01:23   
bamby




Mi smo bili v apartmajih Medena. Ga pa lahko rezerviraš pri Relaxu.

So super apartmaji z možnostjo polpenziona. Zdaj so tudi že vsi prenovljeni in imajo klimo, TV....
Plaža zelo lepa, z veliko naravne sence. Edino kar bi me pri majhnem otroku motilo je, da je hitro globoka voda in se mi zdi, da je še kar dosti ježkov. Imajo pa kot nekakšne potke za v vodo in se tudi tam lahko otroci igrajo. Je pa plaža z drobnim peskom.

Apartmaji pa imajo lepo urejeno okolico. Spodaj v pritličju se mi zdi, da so samo mali apartmaji(2+1) in imajo teraso, zgoraj so pa večji in imajo balkon (4+1). Ne vem koliko je star tvoj otrok. Če je bolj majhen, potem ga je treba imeti na očeh. Če je večji, se mu že da kaj dopovedat.

Če bi se morda odločili za varianto s POL, potem je hrana dobra. Zajtrk je samopostrežen (sadje, več vrst kruha, salame, siri, marmelada, maslo. pašteta, sirček, sok, kava, čaj...), večerja pa ima 4 menije, samopostrežna predjed in solate in se mi zdi, da tudi sladica.

Sem že malo pozabila, ker je že kar nekaj let, ko smo bili tam. Mi smo si dali kljukico, da ga še obiščemo.



(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?