|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev
5.8.2010 16:35:08   
Anonimen
za sabo imam 2 ss,ponovnega + kar ni in ni,sem zasledila da je nosecnost uspesnejsa po umetni oploditvi!kdaj pravica in kako do umetne oploditve?lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev
6.8.2010 10:27:15   
Anonimen
Ne razumem točno kaj hočeš vprašat. Če hočeš na OBMP se najprej naroči pri svoji G, da ti da napotnico za neplodnostno ambulanto. In potem lepo počasi naprej. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umetna oploditev
6.8.2010 16:34:29   
tecnobica
Če imaš recimo pregrado na maternici, ki je pogost vzrok za splav, potem ti tudi "umetno" ne bo nič bolj pomagalo. Pojdi do ginekologa, naj te da na HSG, da ugotovijo, če imaš pregrado. Če jo imaš, greš še na histeroskopijo, kjer ti pregrado odstranijo. Mogoče bo potem več sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: umetna oploditev
6.8.2010 19:14:03   
monika trtnik
nimam pregrade,ker si user posted image  neznansko zelim,me zanima kdaj imas pravice do umetne oploditve?imam namrec ze enega otroka,zaj pa ne gre,najprej 2 ss,daj +ni in ni!sem blizu 40,casa torej kaj dosti vec ni,vsi pa mi zatrjujejo,da so ss le nesrecno nakjucjeuser posted image ?RES PA BI SI ZELO zelelauser posted image ,zato poprasujem po moznostih!HVALA

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: umetna oploditev
7.8.2010 22:27:20   
tecnobica
Kako veš, da jo nimaš? Si že bila na HSG? Ker meni jo z UZ tudi niso videli, pol na HSGju pa.

Ponavadi te osebni G da na dodatne preiskave, oz na neplodnostno po enem letu, glede na to, da si blizu 40, že prej. Ampak tam te bojo pa ziher dali še na vse preiskave.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: umetna oploditev
5.9.2010 14:56:19   
Taddy78
Bi se kar podpisala pod tečnobico...za sabo imam namreč 2 neuspešni umetni oploditvi. Isto imam že 5.letnika, ki je ratal po naravni poti.
Na kliniki za neplodnost so skozi govorili, da je z mano vse vredu, delali Uz-je in ni bilo nič, kak mesec nazaj, pa mi je moja osebna G najde manjšo pregrado.
Nama je bilo rečeno, da par ki že ima otroka, lahko gre na umetno po 3.letih neuspešne zanositve.

Je pa 1x  včakalnici bil par iz Hrvaške. Ženska je imela za sabo 6 ss-jev. Po vsaki umetni je zanosila, a vedno splavila. Zato je prišla v SLovenijo,da ji naredijo dodatne preiskave...kako se je končalo žal ne vem.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?