Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

mi je zamujala in sem naredila test, ki ni pokazal nosečnosti, no potem je kot po čudežu tudi
  mi je zamujala in sem naredila test, ki ni pokazal nosečnosti, no potem je kot po čudežu tudi  . Ampak, ne vem zakaj imam od končane
 . Ampak, ne vem zakaj imam od končane  

, verjetno bo to zaradi prevelike želje po zanositvi in otroku. Naše misli so lahko tudi nevarne, ker preko njih sporočamo telesu kaj naj počne in če seveda čutiš vse te podrobnosti, ker toliko misliš na to, se lahko to dejansko začne dogajati. Ni sicer zdravo je pa naravno zato, manj boš mislila na zanositev prej boš zanosila - in to ne samo v glavi ampak tudi v trebuščku in ne zaradi misli ....
  , verjetno bo to zaradi prevelike želje po zanositvi in otroku. Naše misli so lahko tudi nevarne, ker preko njih sporočamo telesu kaj naj počne in če seveda čutiš vse te podrobnosti, ker toliko misliš na to, se lahko to dejansko začne dogajati. Ni sicer zdravo je pa naravno zato, manj boš mislila na zanositev prej boš zanosila - in to ne samo v glavi ampak tudi v trebuščku in ne zaradi misli ....  . Tudi ko je
 . Tudi ko je  , sem se malo spustila nazaj na zemljo in se sprijaznila, da ko bo bo. Škoda je denarja za teste, ki sem jih naredila več kot preveč. Čeprav sem navajena skoraj vse doseči takoj, je to stvar, na katero ne morem vplivat. Lahko sva z dragim samo pridna
 , sem se malo spustila nazaj na zemljo in se sprijaznila, da ko bo bo. Škoda je denarja za teste, ki sem jih naredila več kot preveč. Čeprav sem navajena skoraj vse doseči takoj, je to stvar, na katero ne morem vplivat. Lahko sva z dragim samo pridna  in potem pridno čakava in uprava na
  in potem pridno čakava in uprava na