|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost modrćkov za dojenje
1.4.2010 13:26:55   
živa
Hoj!

Zmeraj se nategnem z velikostjo modrčka, pa preden se spet, raje vprašam za nasvet. Torej: normalne modrčke npr. Lisca sicer nosim 80 C (to št. sem nazadnje kupila, seveda je odvisno od modela). Danes sem pomerila modrčke za dojenje št. 80 C in D, pa sploh nisem opazila razlike. Potem sem vzela C, ker sem sklepala, da tudi če mi bo na začetku bolj tesen (zdaj mi je super), mi bo proti koncu (prva dva otroka sem dojila do enega leta) najbrž spet v redu.

Sem pa mesec dni pred tretjim porodom.

Mi svetujete, naj raje vzamem večje košarice?

Lp,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost modrćkov za dojenje
1.4.2010 18:24:10   
Menta
Meni so bili modrci za dojenje, ki sem jih najprej kupila, vsi premajhni. Kupila sem si namreč enako številko kot nosim običajne modrce. Potem sem si kupila večje in mi je ful boljše. Dojim že skoraj 5 mesecev in so mi še sedaj dobri, nič niso preveliki.
Tako da ti svetoujem, da si kupiš večjega.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: velikost modrćkov za dojenje
1.4.2010 20:38:15   
PC Baby
To je ful odvisno. Jaz sem si naprimer kupila eno št. večjo in so mi bili po porodu preveliki. tako da je moral mož že prvi teden po porodu po štacunah letat, ta velike sem pa porabla za ponoči :)

Zdaj po enem letu dojenja pa bi rabla 1 št. manjše, kot pred porodom.

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: velikost modrćkov za dojenje
6.4.2010 12:57:59   
endrina
Ma pri meni se obseg ni kaj dosti povečal, košarica pa. Prej sem nosila 85 B, za dojenje pa sem si kupila 90 C. Se je prodajalka kar ustrašila ko sem ji rekla za tako velike, pa sem rekla naj se nič ne sekira, da ni to moj prvi otrok in da se prsi pol ful povečajo. Pri obsegu pa je pol še tako, da si itak lahko naštimaš tudi na ta manjšo varinanto zapenjanja.
Ko sem pri prvem otroku nosila manjšega, so me prsi kar bolele. Potem se ugotovila, da je bolj udobno če nosim večje. Sicer pa se ti s pranjem itak zmanjšajo. Zdaj ko sem shujšala 17 kg, pa sem modrce posušila parkrat v sušilcu, pa so se mi lepo skrčili, da so mi spet prav.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?