|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vilma.fabjan@gmail.com
28.1.2010 8:04:39   
vifa
Pozdravljene.

imam problem, pa me zanima, če mi zna katera svetovati.
Imam 3 mesečno hčerko, s katero nama dojenje ni steklo, ker mala ni hotela dovolj vleči, in zato sem si mleko stiskala in ga dodajala po steklenički. večkrat sem poskusila ponovno dojiti, pa ni hotela zagrabiti bradavice. potem sem poskusila z nastavkom in mala je sesala. ko mi sprazne eno dojko in jo hočem pristaviti na drugo, joče in noče več vleči. do sedaj sem si stiskala na 4 ure in sem iz obeh dojk stisnila prbl. 2,5 dl. in sedaj ne vem kako naj jo dojim, ker mala je na dve uri, meni pa se v tem času še ne naredi dovolj mleka (v eni dojki, saj iz druge potem noče vleči). ali naj najprej povečam pogostost iztiskanja ali ima katera kakšen drug nasvet?user posted image

Najlepša hvala za odgovore! user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vilma.fabjan@gmail.com
28.1.2010 8:58:22   
urška
mene so učili, da ima otrok en obrok iz ene dojke, drugega iz druge. mislim, da jo pač normalno pristavljaš, takrat ko želi, vsakič na drugo dojko. in  če ni več lačna, potem iz druge ne bo hotela. ponudba - povpraševanje se bosta pa itak vzpostavila, glede na pristavljanje. mogoče boš pač moral na začetku več pristavljat, ampak se bo tudi to uredilo, da boš imela dovolj. glej samo, da boš pila dovolj tekočine, pa da mogoče ješ kaj takega kar pospešuje proizvodnjo mleka - malo preberi po forumu, uporabnice svetujejo različne stvari.

(odgovor članu vifa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?