|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaupanje
23.8.2008 10:26:45   
tinca35
Sin je star 10let. Pred enim letom je začel trenirati kajak. Do pred kratkim je bilo vse ok. Pri njem sem opazila spremembo in sicer na vodi je začel bit v določeni situaciji kar trd in ves prestrašen.Po pogovoru mi je povedal da ga je strah prečkanja vode po brzici,da ga prevrne in ne bo uspel se rešiti iz kajaka. Stvar je pa ta, da on zelo dobro ovlada reševanje iz čolna ko je pod vodo. Pa tudi trener je vedno v čolnu in v bližini. Vsa ta dejstva on pozna in trenerju zelo zaupa le sebi si ne zaupa preveč.
Po naravi je bolj pazljiv. Če ima ste kakšen pameten nasvet ali če veste za kakšnega psihologa ali kaj podobnega,ker bi mu rada pomagala, da si zopet zaupa in pridobi na samozavesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaupanje
23.8.2008 11:51:26   
lenika
Ja po moje ne bi bilo stopit do kakšnega psihologa za dvig samozavesti, saj jih imajo tudi vsi odrasli vrhunski športniki.

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaupanje
23.8.2008 15:30:31   
Gina
Kadar te je nečesa strah, se moraš s tem spopasti. Torej mora čim večkrat čez brzice, s trenerjem ob sebi, da bo poguntal, da to ni nič strašnega, da gre čez brzice lahko čist komot, ne da bi se mukaj zgodilo. Velikokrat se mora okrog obračat tudi na mirnem, ne samo v brzicah, da bo tolk zihr vase, da bo vedel, da se vedno in povsod lahko dvigne. Vse to pa mora početi z nekom, ki mu zaupa, da ga bo "rešil", ki ve, da ga ne bo zapustil, ampak takoj reagiral v vsaki situaciji, da pridobi zaupanje. Govori s trenerjem, pa ne razlagaj sinu, da si to naredila. Razloži trenerju, da je to stvar med vama, ker otrokom pri teh letih je na smrt nerodno, če kdo misli  o njih, da se česa bojijo, sploh pa, če za to zvedo prijateljčki iz treninga. Trener lahko te reči reši, če je dost pameten.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaupanje
23.8.2008 17:54:34   
tinca35
Hvala za odgovore. Sin se veliko obrača na mirni vodi z krovnico in ga tu sploh ni strah. Problem je ko mora čez jez kjer trenirajo in so brzice in to samo z krovnico. Brez krovnice sploh ni problem. Z trenerjem sem govorila in se dogovorila da bosta imela trening sama.Da se bo počutil bolj varen. Je pa trener fantu predlagal ko bo čutil, da je pripravljen prečakati naj pove. Upam, da bo v tem tednu ko imajo podvojene treninge stvar premaknila. Otroci v njegovi ekipi so pa zelo prijazni saj ga ne zasmehujejo celo poskušajo pomagati in spodbujajo. On to zelo ceni in mi doma tudi.   

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zaupanje
23.8.2008 20:15:42   
Volga
V končni fazi pa. če ga je strah, zakaj bi sploh to moral početi? user posted image

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zaupanje
25.8.2008 14:16:18   
tinca35
Volga tudi jaz sem ga to spraševala. Pa je rekel, da zato ker je to njemu najboljši šport. Da ve da tudi strah enkrat zgine. Meni sedaj ostane samo da mu po mojih najboljših močeh pomagam.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?