|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavrača dojko
12.1.2005 20:58:44   
žiža
Že noči zapored imam cel cirkus z dojenjem. naša zvečer nazadnje je nekje med 8. in 9. uro, se čist lepo v miru podojiva in mi ponavadi že vmes zaspi, tako da jo samo preložim v posteljico in potem spi nekje do dveh. Običajno sem jo potem samo vzela iz njene posteljice k meni in sva dojenje opravili lepo v temi, ležeče, speče.... Brez problemov. Zdej je pa grozno, ji naštimam zizo in ona začne krilt z rokami, praskat, meče glavo na vse strani, stoka, se zvija.......... potem odleti stran nastavek za dojenje, na pižami je že poplava mleka .......grozno. Komaj jo ukrotim da končno potegne. So mi že svetovali, naj ji probam dat samo mal čaja, ker mogoče sploh ni tako lačna, da bi morala jesti. A je mogoče možno tud to da je že ful lačna, pa da zato zganja tak cirkus?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zavrača dojko
12.1.2005 21:23:33   
*maja
Jaz bi ji na tvojem mestu takoj ko se zbudi dala dudo ali pa čaj. Naš mali je ravno tako počel cirkus ponoči in smo ga tudi na tak način odvadli dojenja ponoči. Star je bi pa malo več kot 4 mesece.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zavrača dojko
13.1.2005 10:18:21   
HuAnita
Pri moji :muca: je to tudi, kadar jo zvija... Joka pa podobno, kot kadar je lačna, pa ful mi z rokami 'molze' dojko, zato me vedno pretenta in ji silim dojko, pa sicer pije, pa se malo 'vozi' po njej sem in tja, potem pa vse skupaj zbruhne in prdne kot star dedec... Potem pa si že mane očke in hoče spati...

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zavrača dojko
13.1.2005 10:29:48   
žiža
Jaz sem ji danes najprej dala dudo, ki ni pomagala. Potem sem ji dala malo čaja, pa tud ni nazaj zaspala. Zato sem jo pač podojila. Seveda ni šlo brez upiranja, ampak potem je kaj hitro mrknila. Očitno presneto dobro ve kaj hoče. Bomo tudi to skoz dali, sej bo kmalu kakšna druga tegobica prišla, pa ta sploh ne boveč aktualna. Tole naše življenje je pa res fletno. Na vsake par ni nekaj novega.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?