|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravilišče Laško - kako je tam?
27.11.2007 13:48:26   
Nika v službi
Živjo!

Z možem sva - takrat, ko sva bila še v dvoje - obdelala praktično vsa zdravilišča v Sloveniji, no, v Laškem pa nisva bila še nikoli.

Razmišljava, da bi med prazniki (dobesedno MED - po božiču in pred novim leto) skočili za par dni na oddih v Laško. Sedaj smo že trije, zato tudi malce bolj podrobno sprašujem. Ali so bazeni primerni za otroka? Imamo živahno 2-letnico, ki rada čofota v vodi. Je voda dovolj topla (recimo mene v T. Olimia občasno kar malce zebe - ne v whirlpoolih, ampak v notranjih bazenih)? Kakšna je ponudba za otroke - igralnica, otroški bazeni....?

In kakšni so hoteli - Dobrava 2000 in v sklopu le-te neki apartmaji relax? Sva zahtevna gosta, tako da pride v poštev pač samo hotel višje kategorije, tale ima 4*. Je kdo bil tam? Kako so velike sobe?

Prosim za čim več informacij. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
27.11.2007 14:39:33   
tinkamiška
Nika, nimam ravno najbolj svežih podatkov, namreč tja sem hodila v savno. Bazeni se mi zdijo bolj primerni kakšnim penzionistom, se mi zdi, da ni ničkaj poskrbljeno za otroke. Sem bila tam kakšni dve leti nazaj...lahko, da se je že kaj spremenilo.
Voda v tavelikem bazenu tudi ni kaj preveč topla, v čofotalcu pa kar precej, mislim da 36.

Gradijo pa en velik kompleks, ki bo pa po mojemzelo aktraktiven...

Bo še kakšna druga mogoče kej bolj novega napisala...

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
27.11.2007 17:34:37   
bskrle
Mi smo bili tma poleti en dan. Ni za otroke. Tam so v glavnem invalidi, paraplegikei, po poškodbah. Pa še nikamor ni za it ...Raje kam drugam, če greste za več dni.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
27.11.2007 19:33:41   
skuštrana
Ni za otroke. Bomo videli če bo kaj boljše, ko bo gotov velik kompleks, ki je trenutno še v gradnji.
Trenutno imaš na razpolago en notranji bazen, mali čofotalni bazen in zunanji bazen. Nič pametnega.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
27.11.2007 20:54:56   
jakaracman
Mini ni všeč, priporočam pa recimo hotel Livado v MS.Zelo primerno za razvajence in luštno za otroke.Mi smo bili tam z prvi november, tudi z živahno dvoletnico in se bomo definitvo še vrnili.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
28.11.2007 8:02:21   
Nika v službi
Jakaracman, v Livado Prestige sva midva sicer nameravala iti sama, da bi se malce razvajala (obožujeva savnanje), vendar je žal naneslo tako, da sedaj ne morem naše dvoletnice pustiti pri babici, ker je dedi v bolnici.

A da je Livada tudi za otroke? Kakšni pa so bazeni? In sobe? Ali je dvoposteljna (tista, ki ima notri jacuzzi) dovolj velika za vse tri? Kako je urejeno glede ležišča za otroka? Naša v prenosni postelji noče več spati.

Se priporočam za več informacij o LP. Hvala!

Vsem pa hvala za mnenja o Laškem. Zadeva torej odpade. Ostanejo nam torej opcije Livada (nanjo se res nisem spomnila), Radenci in Čatež, kjer smo že bili.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
28.11.2007 10:14:27   
Mojca20
Meni tudi ni všeč, bila sem enkrat, vsaj takrat je bilo kr neki.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
28.11.2007 19:08:54   
jakaracman
Mi smo bili v sobi, ki je imela masažni tuš in wc.Potem je bila pa še ena kopalnica, brez wc samo z jakuzijemuser posted image Imaš tudi možnost točenja termalne vode.Soba je imela posteljo in raztegljivi kavč, ki so nam ga pripravili za malo.Tam je potem oči spal mala pa pri meniuser posted image .Je bila tudi krasna terasa, z lesenim ležalnikom , kar sedaj ni tako aktualno.Spodaj v kleti je bazen, notranji in zunanji, pa otroški bazen z toboganom in enim delfinčkom na sredi za igranje.Gužve ni bilo imaš pa možnost vstpa v vse bazene in tudi terme 3000, kje pa bo sigurno več ljudi.Je pa vse povezano po hodnikih.Mi smo se kopali smo v Livadi.Savne so tudi luštne in kar velik bazenček za sproščanje je tudi tam.Hrana je bila božanska, vsak dan veliko menijev, poskrbljeno dobro tudi za vegije.Edino tretmaje za razvajanje si moraš obvezno prej rezervirati, najbolje ob rezervaciji sobe, saj imajo ful zasedeno.Meni je res na nivoju in smo uživali, sigurno se bomo še vrnili.Minus za možeka je bil, da ni brezžičnega interneta v sobi, moj pa , da imajo tako zasedene beauty tretmaje.Slednje enostavno rešiš ob predhodnji rezervaciji.
Avto lahko parkiraš tudi v garaži- vendar z doplačilom.Bila sem zelo presenečena, ker je bilo v hotelu veliko družin z otroci, sem mislila, da bodo bolj pari in penziči.Pa ni tako.Če ste pa ljubitelji golfa je pa sploh ena A saj je igrišče za golf zraven.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
28.11.2007 20:40:12   
Barbs
Nika v sl. - Laško absolutno odpade. Če boste šli v Livado, vzemite suito junior. Mala ima itak vse brezplačno, če rabite dodatno ležišče, ga bodo namestili, če ne bo spala pri vaju. Suite imajo manjši dnevni prostor, tako, da če mala prej zaspi, lahko vidva še kaj...khm..posedita v miruuser posted image   bazeni ok (mislim, da sta dva notranja, pa posebej nekaj za tamale), hrana pauser posted image  omajgat...kar je sicer redko za kake polpenzione po zdraviliščih in termahuser posted image  Poročajuser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zdravilišče Laško - kako je tam?
29.11.2007 8:01:20   
Nika v službi
Jakaracman in Barbs, iskrena hvala za vajina dodatna komentarja. Trenutno imamo rezervirano dvoposteljno sobo z dodatnim ležiščem za našo Niko. Junior suite mi niso ponudili, moram vprašat, če je ni na voljo ali so pač razumeli, da nam zadostuje dvoposteljna soba.

Edina težava je, da so prosti samo 3 dni, mi pa smo iskali 4 - 5 dnevne aranžmaje. Prav zaradi tega se še nisem povsem odločila, če bomo šli v LP. Imam tudi rezervaciji v Čatežu (h. Toplice) in Radencih (h. Izvir). V Radencih mi preverjajo proste kapacitete tudi v h. Radin Superior, kjer so sobe precej večje od Izvira. Odločitev bo padla torej v nekaj tednih.

Hvala za vašo pomoč.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?