|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmanjšanje apetita
24.8.2006 12:02:10   
sanjula
Naše dete je bilo staro 3. mesece (korigirano 2. meseca) pa namesto, da bi jedel več, je zmanjašl dnevno količino za cca. 150-200 ml. Kaj mi je storiti? Vseeno je zelo živahen in zelo vitalen, pa me vseeno malo skrbi.Pediatrinje ne morem priklicati, cela zadeva pa sedaj traja že teden dni. Začel se je tudi precej sliniti, papca si rokice, dude niti po pomoti noče?!
Kakšen nasvet?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmanjšanje apetita
25.8.2006 6:47:37   
anajmad
To pride. Če se boš ozirala na tiste nasvete,ki pišejo na škatlah,koliko ml morajo pojesti,ne boš prišla nikamor. Mogoče se mu že počasi pripravlja,da dela zobe,ali pa drugo.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmanjšanje apetita
25.8.2006 12:48:44   
sanjula
anajmad, hvala. Saj imaš najbrž prav. Se tako držim navodil, ko pijanc' plota.
Menda bo kaj bolje čez čas.
Jaz tudi sumim na zobke, samo se mi je zdelo malo zgodaj, pa itak pravijo, da se lahko par mesecev prej že pripravlja. Bomo vidli!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zmanjšanje apetita
25.8.2006 23:29:20   
* Mateja *
Moj Nejc ni nikoli spil več kot 1 deci mleka na obrok, ne ko je bil čisto mejčken, ne pol, ko je mel že pol leta. Pa je lih tko zrasu!!
Jaz sem se tud zmeri obremenjevala kok je spil in si pisala, pa pol seštevala, pa jokala,...Zdej so mi to samo spomini in se ubadamo z drugačnimi stvarmi!! Vsak dan nova buška, pa kakšna krvava grinta, pa pol si mal zobek polomi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zmanjšanje apetita
26.8.2006 15:35:40   
Felicity
Pri nas je bilo tudi tako. Ko sem ji dala obrok točno na tri ure, kot so povsod svetovali, se je drla kot zmešana. Jaz v paniki sem se spraševala če je bolna, in podobno.  V bistvu pa sploh še ni bila lačna. Kar brez panike, sploh če je igriv in dobre volje, je vse ok. Oni si že znajo uredit obroke po svoje. (ne rabijo knjiguser posted image )
Srečno!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?