|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
OŠ_Benedikt_enota_vr
Uporabnik še ni nastavil statusa.




petek, 30.11.2012

OBJEMČKI V VRTCU BENEDIKT - SKUPINA ZVEZDICE00

Skupina ZVEZDIC (VRTEC BENEDIKT) šteje 18 otrok, starih od 3 do 4 leta. Tudi mi smo se odločili, da skupaj z otroki in njihovimi starši, naredimo svoje igrače. V kratkem času smo si priskrbeli veliko različnega materiala in si začrtali naše srečanje.

Še pred našo delavnico igrač, pa smo se z otroki napotili v bližnjo šiviljstvo. Tam nam je mama enega izmed naših otrok, razkazala svoj šiviljski salo in nam predstavila poklic šivilje. Pokazala nam je vse prostore, pripomočke, materiale in pred nami zašila celo hlače, za svojega sina Tomija. Vsi smo samo gledali in se čudili nastajanju čisto pravim hlačam. Ob koncu, nas je gospa obdarila z bomboni ter ruticami, ki jih je sešila prav za vse otroke. Zahvalili smo se ji in se odpravili nasmejani ter polni novih doživetij, proti vrtcu.

Tako smo do dobra spoznali poklic šivilje, se seznanili z materiali in s pripomočki, ki so potrebni za šivanje. Prišel je dan, ki smo ga skupaj z otroki že vsi težko pričakovali.

Starši so se odzvali res v lepem številu in skupaj z otroki, polni ustvarjalnih idej, pričeli izdelovati OBJEMČKE. Vam povem, da je bilo kot v pravljici. Otroci so bili prave pridne čebelice, zatopljeni v delo so skupaj s straši ustvarjali in se veselili nastale igrače. Iz gledalo je, da so sami dojeli bistvo teh objemčkov in vanj vložili ves trud, da bi lahko razveselili otroke. Kot smo ob pravljici ugotovili, objemi delajo čudeže in z njimi dobiš veliko, če jih deliš.

Mi smo svoje delo opravili z odliko, rezultat je bil sreča v očeh vseh ter prelepe nastale igrače. Z največjim veseljem, smo vam poslali naše izdelke.

Ni lepšega na tem svetu, kakor deliti srečo, še posebej pa med otroke in upamo, da je bodo veseli. Torej sreča za srečo…  

 

Hvala vam, da smo lahko bili del te srčne akcije in se veselimo že novega sodelovanja.

 

                                                                           vzgojitelj, Gorazd Fras





Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.







Zaenkrat še ni komentarjev.


Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...