|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Vrtec_Hrastnik
Uporabnik še ni nastavil statusa.




četrtek, 15.11.2012

Prijazni strahci42

Skupina Metuljčki (Vrtec Hrastnik, OE Sonček, starost otrok 2 – 5 let) je zelo razgibana skupinica, kjer vsak otrok pestuje svoj strahec ali strah. Njim smo namenili kar nekaj pozornosti. Iz majhnega straha lahko kaj hitro zraste velik, če ne poznamo »zdravila«, da bi ga pregnali. Najlažje je to storiti kadar imaš ob sebi prijatelja, pa ni čisto nič pomembno kakšen je. Ob prijatelju se naš pogum poveča in vsi prav dobro vedo, da se strahovi bojijo prijateljev.

Odločili smo se, da izdelamo prijazne strahce. Otroci so sodelovali v vseh fazah izdelave. Pomagali so pri izbiranju blaga, opazovali izrezovanje in šivanje na šivalni stroj. Zelo so se potrudili pri polnjenju strahcev, ki so jim na koncu narisali še prijazne obraze. Skrbno so pripravili škatlo z objemčki in še preden smo jih odposlali, smo skupaj ponovili pesmico o Bavbavu. 

Objemčke bomo podarili tudi Zasebni pediatrični ordinaciji, v zdravstvenem domu Hrastnik; ki bo predajala naše strahce majhnim bolnikom.

Vzgojiteljica: Nataša Perko

Pomočnica vzgojiteljice: Tatjana Gorenc





Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








15.11.2012
Tudi vsi naši strahovi se razblinijo, ko prebiramo vaše srčne dnevnike in si ogledujemo vaše fotografije, kako zavzeto in z ljubeznijo ustvarjate. Ostanejo le prijazni strahci, ki se radi objemajo in crkljajo. Hvala vam za ta čudoviti doprinos k ObdaRajanju!

Kako pa gre pesmica o Bavbavu? :)

Prisrčen pozdrav,
ekipa Ringaraje
15.11.2012
Hvala za prijazen komentar gospa Andreja.

Pesmica o Bavbavu je iz knjige Bavbav ( Brigitte Wenninger):

PACEK GRDI TI BAVBAV,
Z MANO SE NE BOŠ IGRAL:
PIČIM TE IN REČEM BUUUU,
PA IZGINEŠ BREZ SLEDU.

Lep pozdrav

Nataša Perko

15.11.2012
:)

15.11.2012
Hvala!
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...