|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Vrtec_Čebelica
Uporabnik še ni nastavil statusa.




sreda, 21.11.2012

mehke sovice23

Pozdravljeni!

Prvič delimo objeme z vami, zato smo zelo ponosni in vznemirjeni. Smo Muce iz Šentjerneja, stari 2 do 3 leta, 14 nas je takih, ki si želimo velikih in majhnih objemov, zjutraj, zvečer in ko nas boli trebuh.

Skrivnostne objemčke so za nas in druge otroke sešile naše mamice na popoldanski delavnici z vzgojiteljicama Nevenko in Mirjano. Upamo, da se niso prevečkrat zbodle v prst, je pa res, da se je takrat s sovo Modrijanko rodila tudi tale pesmica:

Naša sova Modrijanka

se zaljubi v čuka Janka.

Z luno v gozdu sta sedela

In si lepe pesmi pela.

 

Pa zvali se jima Jožko sin,

bil je strašno len in fin.

In prihuka še prevzetna Mara,

zelenjave ta ne mara.

 

Par imel je sto skrbi,

kaj jedli za večerjo bi.

 

Kot za sovo res se šika,

da pamet njena je odlika:

»brž na mišjo vsi obaro«!

Pokliče mama Jožka in še Maro.

 

Vsem otrokom tega sveta želimo veliko objemov z našimi sovicami, naj bodo tako iskreni, mehki, ljubeči in zdravilni, da ne bi potrebovali bolnišnic in obližev.

Pa še to, naše sovice bomo podarili novomeški pediatrični bolnišnici, nekaj jih bomo prodali na novoletnem otroškem bazarju, še prej razstavili v vrtcu, dve pa bosta modrost in objeme delili v naši skupini.

 



Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








21.11.2012
Nadvse čudovito - vse, tako vaše besede, načini, kako boste objemčke-sovice podarili in pa pesmica ter dejstvo, da ste jo napisali! Hvala vam.

Lep pozdrav,
ekipa Ringaraje
11.12.2012
Čudovite ste!!
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...