|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

 



Spoštovani vzgojitelji in učitelji!

V začetku poletja smo vam obljubili aktivno jesen in sedaj tudi uradno naznanjamo začetek dobrodelne akcije obdarovanja otrok v slovenskih bolnišnicah.

Z veseljem in ponosom, vas vabimo k sodelovanju v dobrodelni akciji Pezovo ObdaRajanje!

Vaši varovanci v vrtcu ali šoli bodo glavni igralci na tem popotovanju od koščka blaga do svetlečih očk in širokega nasmeha. Seveda otrokom brez Vas vzgojiteljev in učiteljev ne bo uspelo, zato Vas nagovarjamo z željo in upanjem, da jih boste vodili, jih spodbujali ter jim pomagali ustvariti nekaj lepega za otroke v bolnišnicah.

Vse sodelujoče skupine boste že ob pristopu k akciji dobile »paket presenečenja«, ki bo, upamo, vašim otrokom v vnaprejšnjo zahvalo, na koncu pa bomo med vsemi sodelujočimi skupinami izbrali še 10 najbolj iskrivih, ki jih bomo še posebej nagradili.

Kaj je vaša naloga?

Do 25. septembra 2009 nam morate poslati izpolnjeno prijavnico za sodelovanje v dobrodelni akciji Pezovo ObdaRajanje.

Pošljete jo po pošti na naslov Ulica Franca Mlakarja 32, 1000 Ljubljana, najdete pa jo tudi na tem spletnem naslovu (poglejte na vrhu strani in kliknite novi zavihekl), lahko pa nam prijavo tudi sami pošljete na e-naslov pez@ringaraja.net.

Na tej spletni strani boste pravočasno našli tudi vsa navodila in informacije o projektu, tako da nas spremljajte.

Vsi sodelujoči boste v začetku oktobra prejeli »paket presenečenja«, ki ga podarja Pez in jasna navodila, kakšne materiale lahko uporabite za igrače, kako velike naj bodo in kako ter kam nam jih boste lahko poslali. Naj Vam samo namignemo, da bo šlo za materiale, ki jih bodo otroci lahko našli doma, za mehke polnjene igrače, na katere bodo lahko risali obraze in jih ustvarili čisto po svoje.

Verjamemo, da ste imeli zanimivo poletje in, da ste polni novih zamisli in idej za ustvarjanje, zato se že veselimo vaših izdelkov! Za vse dodatne informacije o prijavi in samem projektu, pa nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 667 077 (urednica revije Ringarajine iskrice Anja), vsak delavnik med 9. in 16. uro.

Ne spreglejte pa tudi zgodbice o Rini, za katero nadaljevanja tudi sledijo. Upamo, da jo boste brali otrokom, ko bodo ustvarjali igrače, da bodo še bolj začutili, del kako pomembnega projekta so in kako veliko veselje bodo nekomu prinesli.


Vaša Ringaraja

 




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?