|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem




4939 objemčkov komaj čaka praznike

Ringaraja je s pomočjo Peza in 7.500 otrok iz slovenskih vrtcev in šol zbrala kar 4.939 ročno izdelanih igrač, mehkih »objemčkov«, ki bodo razveseljevali male junake

Uredništvo revije Ringarajine iskrice in spletnega portala Ringaraja.net je v septembru, skupaj s Pezom, povabilo vrtčevske in šolske otroke k sodelovanju v dobrodelni akciji Pezovo ObdaRajanje. Za cilj akcije smo si zastavili obdariti otroke, ki bodo praznične dni preživljali v bolnišnicah.

In kaj je bila ta posebna naloga? Otroke in njihove vzgojitelje ter učitelje smo prosili, naj ustvarijo igrače po svoji domišljiji in zamislih Ampak ne kakršnekoli igrače, temveč čisto prave prijatelje, ki bodo delali družbo otrokom v bolnišnicah. »Objemčke«, ki jih bodo otroci lahko stisnili k sebi in se v njihovem objemu počutili varne, kot v toplem objemu svojih staršev.

Na vabilo k sodelovanju v akciji se je odzvalo več kot 7.500 otrok iz več kot 400 vrtčevskih in šolskih skupin in naša srca zaigrajo vsakič, ko se ozremo po policah našega skladišča, ki se šibijo pod težo prispelih igrač, poslanih na naš naslov!

Pred nami je torej samo še sklepni del dobrodelne akcije. Igračke – »objemčke« - bomo v naslednjih dneh v ličnih košarah predali bolnišnicam, kjer bodo lahko razveseljevale male obiskovalce. Verjamemo, da bodo marsikateremu malemu bolniku popestrile njegovo bivanje v bolnišnici ali pa ga potolažile, ko bo pogrešal svoje najdražje in njihov objem.

Prepričani smo, da akcija ni prinesla veselja le prejemnikom «objemčkov«, saj je bila še posebej namenjena ravno otrokom, ki so le-te ustvarjali. Ob pravljici o deklici Rini, ki je otroke spremljala pri ustvarjanju objemčkov, so se učili prijateljstva, solidarnosti in pozornosti.

Iskreno pa vam priznamo, da smo v akciji največ pridobili prav mi. Prejeli smo neomajen dokaz, da so naši otroci čudoviti mladi ljudje, ki nesebično in brez pomisleka razdajajo svoje veselje, ideje, energijo in ljubezen naokoli ter dobrodušno in brezpogojno pomagajo tistim, ki potrebujejo malce sončka, da jim razsvetli dan. Obljubili smo si, da nam bodo za zgled vedno, ko bomo odmerjali svoj čas, da ga ne pozabimo tudi mi odmeriti dovolj za prižiganje iskric v očeh drugih ljudi.

Naj bodo naši mali junaki za zgled tudi vam. Želimo vam, da bi tudi vi vedno imeli ob sebi «objemčke«, kjerkoli že ste!


1. OŠ Ribnica na Pohorju

OŠ Ribnica na Pohorju
2. Vrtec Vrhnika, Barjanček

Vrtec Vrhnika, Barjanček
3. Vrtec Otona Župančiča, Črnomelj

Vrtec Otona Župančiča, Črnomelj
4. Vrtec Metka, Novo mesto, skupina Čebele

Vrtec Metka, Novo mesto, skupina Čebele
5. Vrtec Sonček Mengeš

Vrtec Sonček Mengeš
6. Vrtec Levček

Vrtec Levček
7. Vrtec Most na Soči - skupina Pikapolonice

Vrtec Most na Soči - skupina Pikapolonice
8. Vrtec Puconci

Vrtec Puconci
9. Vrtec Smrkolin

Vrtec Smrkolin
10. Vrtec Šenčur - skupina želve

Vrtec Šenčur - skupina želve



.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?