|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

100 zvezdic Baby koledarja za leto 2021

Uredništvo Ringaraja.net, 4.12.2020
Na Ringaraji se blešči kot še nikoli, saj na njej sijejo najbolj sijoče zvezdice. Kar sto jih je, sto najbolj simpatičnih fotografij otrok, ki ste jim prav vi podelili največ glasov v foto natečaju »ZVEZDA Baby koledarja 2021«-

image
Glasovanje je končano in znanih je 100 zvezdic, ki so dobile največ vaših glasov.
/11


Dragi starši, stari starši, tete, strici in ostali navijači oziroma podporniki naših čudovitih zvezdic. 

GLASOVANJE JE KONČANO! 

 

Tu je 100 zvezdic, izbranih s pomočjo vaših glasov!

Zdaj je na vrsti strokovna komisija, ki jo čaka težko delo, da med temi 100 zvezdicami izbere 12 tistih, ki bodo postale prave zvezde otroškega koledarja za leto 2021.


Po odločitvi naše strokovne komisije bomo 7. decembra 2021 zvečer objavili prvo, januarsko zvezdo, ki bo krasila koledar za prvi mesec novega leta, vsak naslednji dan pa še po eno zvezdo otroškega koledarja za vsak posamezni mesec leta 2021.

Tako bo od 7. do 18. decembra vsako noč na Ringaraji zasijala ena od malih zvezdic, ki so v tekmovanju za "ZVEZDO Baby koledarja za leto 2021", med vsemi prijavljenimi zvezdicami foto natečaja, najbolj sijoče zasijale.


 

Oglejte si GALERIJO s prvimi 100 zvezdicami,

ki ste jih izbrali s svojimi glasovi >>



Glasovanje za fotografije zvezdic je bilo vsekakor razburljivo. Glasovi so se hitro seštevali, vsi ste goreče navijali za svoje male favorite, jim dajali všečke, delili fotografije ...

Več kot navdušeni smo, da se je nabralo toliko nasmejanih, simpatičnih, prisrčnih, nadvse srčkanih obrazkov. Presegli ste vsa naša pričakovanja, tako v številu fotografij, kot v številu glasov, zato iskrena vam hvala. 

Veseli smo, da so potek glasovanja spremljali lepi komentarji in verjamemo, da ste tudi vi, tako kot mi, precej vznemirjeni ob pričakovanju razglasitev prve, januarske zvezde ...

 

Nekaj zanimivosti glede udeležbe in glasovanja

- Poslali ste nam več kot 847 fotografij, vendar zaradi različnih razlogov nismo mogli vseh uvrstiti v galerijo zvezdic.

- 463 fotografij je našlo mesto v galeriji, takšnih, ki so v skladu s predpisi in tudi nekaj tistih, ki niso popolnoma po pravili, ampak so preprosto prečudovite. Preostalih fotografij v galerijo zvezdic nismo mogli vključiti, saj so bile v nasprotju s pravili foto natečaja (razkriti intimni deli otroka, preslaba resolucija, dodani stilski okraski, preveč golote ...).

- Je pa galerija prava zakladnica raznovrstnih otroških imen za deklice in dečke. Med imeni so tudi takšna, ki niso prav pogosta. Zanimiva imena za deklice so: Adelaid, Arina, Kelina, Emilia, Rubi, Loti, Lunaya, Tharissa, Bea Kim, Junona, Kanita Zara, Najla, Bria, Šana in številna druga čudovita imena. Za fantke pa: Karlo, Tanai, Leo Joel, Nian, Timej, Nikolaj, Sven, Manell, Izet, Arian, Ajas, Noel, Matias, Vitan, Henrik, Paskal, Ajlan, Kai, Alec … Če iščete ime za svojega otroka, potem obvezno pobrskajte po idejah v naši zvezdnati galeriji!

- Največ glasov je dobila mala NELI iz Topolšice, in sicer 445, fotografiji številka sto, na kateri je MAJ iz Rogatca pa ste namenili skupno 28 glasov.


Komisija, ki bo izbrala 12 finalistov za koledar 2021

Štiričlansko strokovno omisijo, ki bo za vsak mesec novega koledarja izbrala po eno zvezdo, sestavljajo: 

Suzana Dunjić, direktorica sestrskega portala Ringeraja.rs, ki že deset let zbira zvezde otroškega koledarja.

Nina Rojc Dobrin (Nina Roydo), oblikovalka in družinska fotografinja, ki zna na fotografijah pričarati veliko otroških nasmehov. Pred kratkim se je lotila tudi spletne prodaje čudovitih izdelkov za male princeske in prince. 

Darja Gartner, je bila ustanovitvena oblikovalka Ringaraje, danes pa snuje uporabniške izkušnje in storitve v eni izmed najvidnejših švicarskih agenciji Liip. Vsake toliko časa pa popazi tudi na kakega kužka ali pa mucka.

Jure Marolt, novinar, eden najbolj prepoznavnih slovenskih blogerjev, ki ustvarja blog Ljubki nesmisel ter očka trem škratom Višnji, Vorancu in Zarji.

 

Naj za konec še enkrat ponovimo: Po odločitvi o izbiri naše strokovne komisije bomo 7. decembra zvečer objavili, kdo je prva, januarska zvezda, in vam nato vsak naslednji dan do 18. decembra razkrili še zvezdo vsakega naslednjega meseca v otroškem koledarju za leto 2021.

Do 18. decembra bo tako koledar popoln in vse zvezdice v njem znane!


Vaša Ringaraja.net


koledar za leto 2021


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
7
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
6
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5



Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)


Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!