|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

13 novih družini prijaznih podjetij

Helena Primic, 14.5.2017
V petek je na slavnostni podelitvi v Mestnem muzeju Ljubljana 13 podjetij prejelo polni certifikat Družini prijazno podjetje.

image
V petek je polni certifikat slavnostno prejelo novih 13 podjetij.
/11


Certifikat Družini prijazno podjetje je edini tovrstni certifikat v Sloveniji, ki zagotavlja kratkoročne in dolgoročne pozitivne učinke usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih. Ti se kažejo v zmanjšanju fluktuacije, kvote bolniških odsotnosti, kvote nege, števila nezgod ipd. ter zvečanju zadovoljstva, motivacije in pripadnosti zaposlenih, kar pomeni jasne pozitivne ekonomske učinke. Na kratko: zaposleni starši z večjim veseljem vsak dan odhajajo v službo, saj vedo, da ima njihovo podjetje razumevanje za njihove družinske in starševske potrebe. V družini prijaznim podjetjih na razgovoru za službo od vas ne bodo potihoma zahtevali, da vsaj dve leti ne greste na porodniško. Pa tudi tega, da je vaš otrok pogosto bolan in ste zato več kot povprečen delavec na bolniški oz. negi otroka vam šefi v družini prijaznim podjetjih ne bodo očitali oz. vas strašili, da lahko izgubite službo.

 

Novih 13

Če smo iskreni bi morala biti vsa podjetja družini prijazna podjetja, toda zaenkrat je certifikat Družini prijazno podjetje od leta 2007 dalje prejelo preko 240 slovenskih podjetij in organizacij, ki zaposlujejo preko 80.000 zaposlenih. Na petkovi prireditvi se jim je pridružilo 13 novih, in sicer: Armat d.o.o., Dom Nine Pokorn Grmovje, GKN Driveline Slovenija, d.o.o., Javno podjetje Marprom d.o.o., Kobilarna Lipica, Novo Nordisk d.o.o., Obalni dom upokojencev Koper, Rudar Senovo d.o.o., Snaga, družba za ravnanje z odpadki in druge komunalne storitve, d.o.o., Splošna bolnišnica Celje, Slovenska turistična organizacija, Vrtec Hansa Christiana Andersena in Zavod poslovno proizvodna cona Tezno.

Organizaciji generacije 2016, ki bosta prejeli osnovne certifikate Družini prijazno podjetje, sta Zavod sv. Terezije in Dom starejših Na Fari, vse certifikate pa bo podelila državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Martina Vuk.

 

Kako lahko tudi vaše podjetje pridobi certifikat Družini prijazno podjetje, preverite tukaj, kjer najdete vse potrebne informacije o certifikatu.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
11
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
7
Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
7
Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
7



Praznovanje velike noči
Zagotovo že veste, kako boste letos pobarvali jajca. Kako pa boste otroka prepričali, da letos ne bo pojedel vseh čokola...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?