|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

7 lastnosti marčevskih otrok

Teja Britovšek, 2.3.2024
Otroci rojeni marca radi osrečujejo, letajo visoko in kot dojenčki velikokrat držijo mamice budne ponoči. 7 lastnosti, ki so skupne marčkom.

image
7 skupnih lastnosti razigranih marčkov (FOTO: Freepik.com)
/11


Tisti, ki imate doma marčke verjetno že veste, da je nočno spanje bližje iluziji kot realnosti, pa vendar to odtehta njihova radodarna in sočutna narava. Pa še to – točno vedo, kaj morajo reči, da vas osrečijo.

 

To so njihove skupne lastnosti:

 

1. Držali vas bodo pokonci

Z vso energijo, ki jo ima vaš marček, ste zagotovo ves čas na nogah – tudi ponoči. Študija je namreč dokazala, da so tisti, rojeni marca, pogosto prave nočne ptice – tudi, ko odrastejo.

 

PREBERITE TUDI: Koliko spanja potrebujejo dojenčki?

 

2. So srčkani in osrečujejo ljudi

Vaša marček ali marčica sta zagotovo zelo srčkana otroka. Zelo radi osrečujejo ljudi, zato bo vaš malček najbolj užival, ko vam bo s svojimi vragolijami prikradel smeh na obraz. Kasneje, ko bodo odrasli, postanejo pravi romantiki, zlahka se zaljubijo in tudi uživajo v zaljubljenosti.

 

3. Sledijo navdihu »Carpe diem«

Večina otrok živi za sedanji trenutek, vendar so otroci, rojeni v marcu, po tem še bolj znani. Veselijo se vsakega dneva posebej in to potegnejo tudi v odraslost, kar pomeni, da boste doma vedno imeli nekoga, ki bo s polno žlico zajemal življenje.

 

4. Divji in neustrašni

Kljub temu, da so marčki sramežljivi, hitro na dan pokuka tudi druga stran – njihova divjost in neustrašnost. Radi tvegajo in so opaženi.

 

PREBERITE TUDI: Izpoved mame "divjega otroka"

 

5. Radodarni in sočutni

Otroci, rojeni marca že od majhnega radi delijo svoje igrače in odrastejo v radodarne in sočutne ljudi - prav take, ki jih danes svet najbolj potrebuje.

 

6. Letajo visoko

Marčevskim otrokom se pogosto napovedujejo visoki položaji. Obeta se jim stolček generalnega direktorja oziroma direktorice. Ampak seveda ne bodo vsi marčki sedli tja, nekateri še celo višje, poleteli bodo dobesedno v nebo, saj naj bi bil velik odstotek pilotov rojenih prav marca. Med zvezde pa jih lahko ustreli tudi njihova umetniška žilica, predvsem na glasbenem področju. Med drugim so marca rojeni tudi nekateri znani slovenski glasbeniki, ki vedno napolnijo prostor pod odrom: Tomi M iz Siddharte, Grega Skočir iz Big Foot Mame in Jan Plestenjak.

 

7. Med realnostjo in sanjami

Če je vaš otrok rojen marca, bo plaval med realnim svetom in fantazijami, med realnostjo in sanjami. Kar je sicer za otroško naravo odlično, pa vendar mu boste morali včasih pomagati se postaviti na realna tla.

 

PREBERITE TUDI: Lastnosti februarčkov

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
20
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
10
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
6
"Otrokov dolgčas predstavlja tretjino ...
Psihologi trdijo, da je dolgčas največji vir vseh težav tudi pri odraslih, še posebej pa pri otrocih.
5



Praznovanje velike noči
Zagotovo že veste, kako boste letos pobarvali jajca. Kako pa boste otroka prepričali, da letos ne bo pojedel vseh čokola...
Kreativna vizualizacija za začetnike
Priljubljen avtor Richard Webster v knjigi predstavlja učinkovit sistem vizualizacije za uresničenje vseh vaših sanj, vk...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?