|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Akcija s kreativnim značajem

Uredništvo Ringaraja.net, 19.3.2010
Otroke v vrtcih so pozvali, da skupaj z njihovimi vzgojitelji napišejo pesmico ostalim malčkom v slovenskih vrtcih. Najlepšo pesmico, ki so jo poslali otroci iz vrtca Mojca, Kočevje, je Rok tudi uglasbil.
Ključne besede:

image
/131


Podjetji Henkel Slovenija in Tuš z opremo glasbenih kotičkov v kar 20 slovenskih vrtcih spodbujata otroško kreativnost.

 

V začetku marca se je zaključil humanitarni projekt "Opremimo vrtcem glasbene kotičke! Za naše male muzikante!" , katerega namen je bil opremiti glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcih. Vrtce, katerim sta podjetji Henkel Slovenija in Tuš opremili glasbene kotičke, sta izbrali s pomočjo natečaja, na katerega se je prijavilo preko 100 vrtcev, oziroma njihovih enot. Predstavniki obeh podjetij so obiskali vseh dvajset nagrajenih vrtcev in jim osebno izročili glasbila.

 

Podjetji sta tako otroke v vrtcih pozvali, da skupaj z njihovimi vzgojitelji napišejo pesmico ostalim malčkom v slovenskih vrtcih. Izmed prispelih pesmic je komisija v sestavi predstavnikov družb Henkel Slovenija in Engrotuš ter priznanega glasbenika iz skupine Rok'n'band, Roka Ferengje, izbrala najlepših 20. Najlepšo pesmico, ki so jo poslali otroci iz vrtca Mojca, Kočevje, je Rok tudi uglasbil.

 

Direktorica podjetja Henkel Slovenija, Melita Ferlež, je ob tej priložnosti izjavila: "Naše podjetje vsako leto podpre številne humanitarne projekte. Dobrodelnost je namreč del naše poslovne prakse in kulture, saj tako tudi izražamo svojo odgovornost do družbe in okolja. S projektom "Opremimo vrtcem glasbene kotičke! Za naše male muzikante!" smo želeli spodbuditi in seveda tudi nagraditi otroško ustvarjalnost. Za nas pa je zagotovo največja nagrada otroško zadovoljstvo in njihov nasmeh."

 

V nagradnem natečaju pa so lahko sodelovali tudi vsi otroci kupcev v trgovinah Tuš. Slednji so namreč ravno tako lahko napisali pesmico otrokom in se potegovali za privlačno nagrado (otroško glasbilo). Na ta način sta družbi nagradili 20 otrok, ki so napisali najlepše pesmice.

 

˝Ker so otroci tisti, ki bodo gradili našo prihodnost, v Tušu podpiramo predvsem projekte, ki spodbujajo otroška znanja, kreativnost in samozavest prav na vseh področjih. Takšen je bil tudi projekt »Za naše male muzikante«. Otroci so se kot ustvarjalci znašli odlično, saj je bilo vsako od poslanih besedil unikatno in iskrivo.˝, je ob ob uspešnem zaključku tega humanitarnega projekta še povedala Dina Novak, direktorica komerciale v družbi Engrotuš d.d.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Jezna sem, ker vzgajate otroke, ki se jih ...
Bila sem otrok v letih, ko je bilo biti otrok izjemno težko in ne želim, da bi se to obdobje ponovilo. Kljub temu, ko se...
10
Izboljšanje imunskega odziva pri otroku
Ali pediatri svetujemo prehranske dodatke dojenčkom in otrokom?
7
Spočiti ali utrujeni iz družinskega dopusta?
Dopustovanje z majhnimi otroki je za starše lahko zelo naporno obdobje. Nikakor si ga ne morejo predstavljati kot »oddih...
5
Gledanje televizije ni vedno škodljivo
Čeprav se veliko sodobnih staršev počutijo kot slabi starši, če otroka posadijo pred risanko, ko potrebujejo mir, je skr...
4



Top 5 notranjih aktivnosti za deževno vreme
Če bi otroci lahko izbirali, kje bodo preživeli deževen vikend, bi izbrali ...
9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?