|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (22. - 28. januar)

Ester Mikolič, 19.1.2024
Preobrazbe in nov način delovanja so na poti, vse spremembe, za katere nismo imeli energije v zadnjih mesecih, so sedaj pred nami. Ali to lahko pomeni za nas naporen čas?

image
Vstopamo v teden preobrazb in svežih začetkov. (Foto: Freepik.com)
/11


Val nemira in svežih začetkov – kako se bomo spopadli z izzivi polne Lune?

 

Vstopamo v teden preobrazb in svežih začetkov. Globine Plutona nas vabijo k raziskovanju lastnih svetov, medtem ko Vodnar prinaša novosti in željo po samostojnosti. Zaznajmo val nemira, negotovosti in čustvene občutljivosti, ki ga krepi polna Luna v Levu. Kako se bomo spopadali z izzivi in kaj nam prinaša ta dinamičen teden?

 

Preobrazbe in nov način delovanja so na poti, vse spremembe, za katere nismo imeli energije v zadnjih mesecih, so sedaj pred nami. Ali to lahko pomeni za nas naporen čas? Pomeni, da bodo tudi otroci, ki so naši največji učitelji v nas sprožali spremembe? Na ta vprašanja je moj odgovor DA.

Če pogledamo globlje, Pluton kot planet globin nas bo pognal v raziskovanje in odkrivanje lastnih globin, Vodnar v katerega prehaja pa je znamenje svobode, drugačnosti in novosti. Želeli bomo več samostojnosti. Celoten teden, ki je pred nami bo odražal več nemira, negotovosti in občutljivosti.  Polna Luna v Levu v tem tednu še dodatno podkrepi željo po neodvisnosti in dokazovanju lastnega prav.

 

PREBERITE TUDI: FOTO: Kako materinstvo spremeni žensko

 

Ponedeljek z Luno v Dvojčkih in manjšim delom v Raku ter ostalimi aspekti, ki jih bo tvorila s planeti, bo odigrala več negotovosti. Komunikacija bo otežena, zato bodimo previdni pri izrečenih besedah, ki jih kasneje lahko obžalujemo. Če se lastnih besed, ki zletijo kot puščica ne zavemo pravočasno lahko pustijo globoko rano, predvsem v majhnem bitjecu, ki ne razume kaj želimo od njega. Z besedami kot so: »kako si počasna, vedno te moram čakati« ipd. otroku puščamo etikete, ki jih nosijo v življenju naprej.

Torek in sreda bosta čustveno obarvana, z več umirjenosti in želje po svojcih, družini in otrocih. Lahko bodo pogovori osredotočeni na nasvete, ki bodo za nas dragoceni, zato nikoli ne podcenjujmo sogovornika, saj nam lahko predaja pomembno sporočilo. Proti večeru se ustvarimo in spijmo en čaj v tišini, če nam določene obveznosti ne stečejo, kasneje pa nadaljujmo z opravili. Več bo skrbi za druge, želje po ljubkovanju, pokažimo svojim najdražjim, da jih imamo radi. Ponudimo tisto kar sami nismo prejeli kot otroci, topel objem in lepo besedo. To pogreje srce, to celi rane in tke pristne odnose.

 

Polna Luna bo v nas sprožila težke spopade v odnosih, saj se bomo borili za svoj prav. Pričakujemo lahko  nenavadne dogodke, a kreativnost Leva nas bo spodbujala, da sledimo svoji moči, potrebam in idejam. S tem, ko pobožamo lastne potrebe in jih tudi izpeljemo, napolnimo svoj rezervoar. S tem se lažje spopadamo z vlogo starša ali drugih vlog, ki jih imamo v življenju.

 

Do vikenda bo v nas več nemira, a ko nastopi čas druženja in veselja, bomo želeli narediti nekaj dobrega in konstruktivnega za svoje bližnje. Zdelo se nam bo, da nam gre vse kot po maslu, čutili bomo hvaležnost in prijetnost znotraj sebe. Je lahko še lepše, če smo zadovoljni sami s sabo? Ali ni to bistvo našega obstoja, da smo zadovoljni in to zadovoljstvo širimo naprej, na naše otroke, okolico in tako se veriga nikoli ne prekine?

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
8
Starševska kriva vest in zakaj jo pozabiti
Vaši otroci ne potrebujejo popolne mame. Pogosto mame sploh ne potrebujejo!
5
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
5
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4



Izpoved mame "divjega" otroka
V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je prizadel odnos staršev sino...
Gremo ljubljanskega zmaja spoznat!
Ta in naslednji vikend naj bo v znamenju zmaja - tega mogočnega in čarobnega bitja, ki otroku pomaga tudi pri razvoju. K...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?