|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Bo fantek ali punčka?

Uredništvo Ringaraja.net, 14.9.2015
Poznanih je kar nekaj metod za odkrivanje spola nerojenega otroka. V prispevku najdete nekaj zelo zanimivih "dognanj" za ugotavljanje spola. Preverite, če katera od teh metod dejansko drži.

image
Nobena domača metoda za ugotavljanje nosečnosti ni zanesljiva.
/11


Ste že slišali, da če nosite nizko in spredaj, potem bo fantek, če pa nosite visoko in bolj zadaj, pa boste dobili punčko. No, takšnih in podobnih metod za ugotavljanje spola otroka je veliko in nekatere so prav zanimive. Preberite si in preverite, če mogoče katera od teh velja pri vas. Tudi če rezultat ni pravilen, obljubimo, da se boste ob teh ugotovitvah, ki baje temeljijo na izkušnjah mamic, zabavali. :)


Položaj pri spanju

Bodite pozorni zvečre, ko ležete v posteljo. Če vam je ljubše spati na levi strani, potem verjetno nosite dečka.

 

Slabosti

Deklice niso vedno pridni anglčki, včasih znajo delati tudi "zgago". Baje naj bi bile prav pri nosečnicah, ki nosijo deklico, slabosti bolj pogoste in neprijetne.


Mehke ali suhe roke

Če imate v nosečnosti neprestano suhe roke, verjetno nosite fantka. Mehke in gladke roke, običajno pomenijo, da boste imeli punčko.


Hrana, ki razkriva spol

Če je v nosečnosti limon postal vaš najljubši posladek, potem verjetno nosite punčko. Če vam je všeč bolj slana hrana, potem boste verjetno zibali fantka. Velika želja po sladkem, lahko pomeni, da v vašem trebuščku raste mala princeska.


Težave s kožo

Mozolji, težave z ogrci in s poltjo v nosečnosti nakazujejo na to, da nosite deklico.

 

Oblika obraza

Če opazite, da se vam je v nosečnosti najprej spremenil obraz in postal bolj okrogel, potem je velika verjetnost, da boste imeli punčko.

 

Položaj trebuha

Če nosite nizko in spredaj, potem bo fantek, če pa nosite visoko in bolj zadaj, pa boste dobili punčko. 

 

"Stresni" test

Pomislite, kdo je bil v času zanositve v večjem stresu. Namreč, velika verjetnost je, da bo otrok takšnega spola, kot je starš, ki je bil med zanositvijo pod manjšim stresom.

 

Velikost prsi

Če je vaša desna dojka v nosečnosti večja od leve, to nakazuje na to, da nosite deklico.


Ste že uspeli ugotoviti kakšnega spola bo torej vaš otroček? ;)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
16
Nosečnost v postelji
Nekatere nosečnice morajo nosečnost preležati v postelji. Zakaj nastopijo težave? Kako si krajšati čas ter ohranjati kon...
12
7 stvari, ki dojenček počne v trebuhu
Brce že prepoznate, kaj pa še kaj drugega počne vaš dojenček v trebuhu? Preberite, presenečeni boste, kaj vse počne malo...
7
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7



10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?