|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

IDEJA ZA VIKEND: Čarobni advent v Opatiji zimo spremeni v pravljico

S. M., 2.12.2022
Romantična Opatija je to zimo nepogrešljiva destinacija. Najlepši advent ob morju so uvrstili med najboljše praznične dogodke v Evropi, zaradi svoje čarobnosti pa je osvojil več sto tisoč src.

image
Najlepši advent ob morju v Opatiji (Turistična skupnost mesta Opatija)
/41


Zima v Opatiji ustvarja najlepše podobe in najbolj očarljiva doživetja. Ko se snežinke spustijo do morskih valov, več sto tisoč lučk osvetli mestne ulice in zgodovinske parke s čarobnim sijajem. Ko praznične specialitete, mikavne slaščice, kuhano vino in čaj ogrejejo telo, živa glasba in druženje z vam ljubimi ljudmi pa vam napolni srce, je to znamenje, da ste se znašli na najbolj čarobnem kraju na svetu in postali del Najlepšega adventa ob morju v Opatiji.


Mesto se spremeni v zimsko pravljico 

Opatija je že skoraj dve stoletji eno izmed priljubljenih evropskih letovišč, decembra in januarja pa se spremeni v razkošno praznično slikanico, polno nepozabnih doživetij. Njena brezčasna lepota prav v zimskih mesecih pride še posebej do izraza.

Orjaški hrestači na »straži« v rdečih opravah, drsališče, ki je le nekaj korakov stran od morja, številne razstave, glasbeni in odrski nastopi, zvok božičnih pesmi, ki obiskovalce spremlja ob romantičnih sprehodih med prečudovitimi svetlobnimi okraski in osvetljenimi stoletnimi cipresami: vse to je del edinstvenega vzdušja, zaradi katerega je advent v Opatiji ena izmed zimskih destinacij, ki jih morate obiskati.


opatija 

(FOTO: Turistična skupnost mesta Opatija)


Praznični program na vsakem kotičku 

Praznično čarovnijo lahko začutite na vsakem kotičku mesta, priložnostni programi pa so na sporedu od 25. novembra 2022 do 8. januarja 2023 na številnih lokacijah: mestni tržnici kot tradicionalnem zbirališču lokalnega prebivalstva, slikovitem ribiškem kraju Volosko, ki slovi po vrhunskih restavracijah, odprti sceni Poletnega odra, ki se spremeni v drsališče, znamenitem obalnem sprehajališču Lungomare…

Središče celotnega dogajanja je v prečudovito urejenem parku pred Umetniškim paviljonom Juraj Šporer, kjer so večeri izpolnjeni z živo glasbo, dobro družbo in izjemno gostinsko ponudbo.


opatija 

(FOTO: Turistična skupnost mesta Opatija)


Opatijski advent je prejel številna prestižna priznanja

Advent v Opatiji je že osvojil srca več sto tisoč obiskovalcev, a tudi prestižna priznanja – uvrstili so ga med najboljše adventne programe v Evropi, medtem ko so Opatijo razglasili za eno izmed najlepše urejenih adventnih destinacij. Nova pravljična dogodivščina se začenja kmalu… Vabimo vas, da tudi vi postanete del opatijske adventne pravljice!


ADVENT

(FOTO: Turistična skupnost mesta Opatija)


Za več informacij obiščite www.visitopatija.com ali pokukajte na družabna omrežja FB Visitopatija

TUKAJ se lahko še virtualnO sprehodite po Opatijskem adventu.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

TOP petkove ideje za družinske vikend izlete
V TOP petkovih idejah vam bomo v sodelovanju s portaloma Družinski izleti in Kam z mulcem v naslednjih tednih predstavil...
3
Vikend izlet: Divje jezero Idrija
Namig za krajši družinski izlet:Divje jezero, Idrija
3
Dobrodelna misija v Afriki: Kaj smo spoznali?
Naša dogodivščina bo definitivno pustila velik pečat tako na nas, odraslih, kot seveda tudi na otrocih. Že do sedaj smo ...
3
Z vlakom v Šentjur
Šentjur je mesto v Sloveniji, središče istoimenske občine, ki leži okoli 11 km vzhodno od Celja.
3



Družinski kolesarski izlet: koristni napotki
Kam se podati na poldnevni ali enodnevni družinski izlet? Kolesarjenje po bližnjih hribih ali urejenih poteh je odlična ...
Poreč – elita hrvaškega turizma
Na poreško riviero se obiskovalci redno vračajo deset, dvajset let zapored, v svojih priljubljenih letoviščih ali hoteli...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?