|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Da rešite svoj zakon, sta dovolj dve minutki

Helena Mlakar, 2.3.2022
Tempo življenja, ki ga ima vsaka družina, je pogosto krivec, da partnerja enostavno ne najdeta več časa drug za drugega. Postajata vse bolj odtujena in kmalu se lahko zgodi, da se ne poznata več. Da se kaj takega ne bi zgodilo, preberite nasvet!

image
S preprostimi vajami, ki lahko rešite svoj zakon. (Freepik.com)
/11


Michele Weiner-Davis, strokovnjakinja zakonske terapije in avtorica knjig tega področja, svetuje naslednje, enostavne vaje, ki lahko rešijo vaš zakon. Zanje boste potrebovali le nekaj minutk, pomembno pa je, da jih izvajate redno.


S partnerjem sedite na kavč, oba bodita obrnjena v isto smer. Partner naj sedi pred vami tako, da ga boste gledali v hrbet. Objemite ga in ostanite tako dve minuti. V tem času ima partner možnost, da govori o čemer koli želi. Vi imate nalogo, da samo poslušate, ne smete ga prekinjati.


PREBERITE TUDI: 7 lastnosti odličnega partnerstva


V tem položaju se s partnerjem ne gledala iz oči v oči in zato je lažje govoriti o tegobah, morda o stvareh, ki ste jih naredili in ste z njimi prizadeli partnerja, ta čas lahko tisti, ki govori, izkoristi, da pove vse, kar mu leži na duši. Lahko vas graja, pohvali, lahko pove, kaj do vas čuti in podobno.


Ko bosta dve minuti minili, je naloga zaključena. O tem ne smete govoriti. Niti ne smete tistega dne omenjati, kar je vaš partner govoril. To temo popolnoma izključite iz pogovora do naslednjega dne. Potem je vrsta na vas, da govorite, vaš partner pa vas objema.


To vajo ponavljajte vsak dan, s partnerjem se izmenjujte. Enkrat naj govori on, drugič vi.


Vaja naj traja le dve minuti dnevno in ko je končana, o njej ne smete govoriti. Le dve minutki dnevno za boljši odnos. Splača se potruditi, kajne?


PREBERITE TUDI: Kako krepiti partnerski odnos v nosečnosti?

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
5
Vazektomija ni nepovratni proces
Čeprav je včasih veljalo, da je vazektomija nepovratna metoda kontracepcije oziroma moške sterilizacije, to danes več ne...
4
Kako sploh pride otrok na svet?
Že od osnovne šole vam je najbrž precej jasno, kako se naredi otroka. Pa vendar, vprašajmo se, kdaj se proces v resnici ...
3
Plodnost v letih in številkah
Ženska, mlajša od 35 let, v poprečju potrebuje le 3,8 jajčeca, da ustvari zdrav zarodek. Ženska v starostni dobi od 35 d...
3



Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 najboljših spolnih položajev za zanositev
Nekateri trdijo, da lahko s določenimi položaji pri seksu povečamo možnosti za zanositev. Preverite in poskusite, škodit...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?