|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paket za enoletnike - oktober 2019

Uredništvo Ringaraja.net, 1.10.2019
Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket daril lahko sodelujete v mesecu, ko praznujete, pa tudi en mesec prej in mesec po tem!

image
Ringarajin darilni paket za enoletnike
/11


Prva svečka je čudovita prelomnica in da bo veselje pri hiši še večje, vsak mesec skupaj s pokrovitelji izvajamo akcijo Ringarajini darilni paketi, kjer s priročnimi nagradami obdarimo 5 malčkov, ki pihajo prvo svečko na torti.  

Preverite, kakšna presenečenja smo s pokrovitelji v darilni paket zavili tokrat. In še dobra noviča, ki je ne smete spregledatisodelujete lahko v mesecu, ko praznujete, pa tudi en mesec prej in mesec po tem!


Kako lahko sodelujem?

paket za Ringarajine enoletnike se lahko prijavite starši, katerih malček "piha svojo prvo svečko".

Skupaj s prijavo prek tega elektronskega obrazca lahko oddate še kratek tekst, v katerem napišete simpatično prigodo iz vašega družinskega življenja, s katero si boste povečali možnosti za nagrado. Komentar vam prinese tri dodatne srečke v žrebu za paket.

 

prijava

 

 enoletnik zgoraj

 

5x CICATRIDINA sprej in mazilo za rane

Ker otroška razigranost v kombinaciji s prvimi koraki včasih s sabo prinese tudi padce in poškodbe, smo v vsakega od petih paketov umestili izdelka, ki bosta nepogrešljiv del vaše pomladne in tudi počitniške lekarne:

Sprej in mazilo za rane Cicatridina vsebujeta hialuronsko kislino, ki učinkovito pospeši obnovo povrhnjice in celjenje tkiva. Odlični rezultati celjenja so tako pri akutnih kot pri kroničnih ranah. Uporabljamo ju za oskrbo odrgnin, opeklin, kirurških ran, preležanin in razjed.

Nepogrešljiva sta v domači lekarni, saj ju lahko uporablja vsa družina: od dojenčkov (npr. pri celjenju popka) do navihanih malčkov (npr. odrgnin zaradi padcev), mamic po porodu (npr. za celjenje epiziotomijske rane) in starostnikov (npr. diabetične razjede).

Na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah in prodajalnah Baby Center.

 

Več si preberi TUKAJ >>>

 

dr. gorkic

 

5x HiPP paket izdelkov za enoletnike

HiPP bio sadna kašica »Sadno veselje« z okusom hrušk, sliv in črnega ribeza je narejena 100 % iz sadja. Idealna je kot obrok za otroke od 6. meseca dalje za na pot ali kot lahka malica. Tako bodo otroci na zabaven način zaužili dovolj sadja, pa še popackani ne bodo. »Sadno veselje« ne vsebuje dodanih sladkorjev, arom, barvil, niti konzervansov.

HiPP Gotova žitna kašica Banana-kakav

Želite vašemu malemu kobacaju ponuditi uravnoteženo malico ali kakovosten večerni obrok? HiPP Gotove žitne kašice so kot nalašč zato. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, zato jim mirno lahko dodate še kakšno sadje ali pa tudi ne, saj so okusne točno takšne, kakršne smo pripravili. Ta ki smo jo dali v paket, ne vsebuje mleka, zato jo lahko pripravite s svojim mlekom, rastlinskim napitkom ali pa le z vodo.

HiPP enoletnikom podarja tudi HiPP Lunchbox - priročno škatlo za shranjevanje malice.

 

Več o izdelkih najdete na www.hipp.si.


Hipp

 enoletnik spodaj

 

Prijavi se in sodeluj v žrebu!

 

 

V primeru, da ste izžrebani, vam paket z darilci pošljemo kar po pošti, brez kakršnegakoli doplačila poštnine ali dohodnine.

 

Celotna pravila in pogoje sodelovanja najdete TU.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
3
Nagrajenci darilnih paketov v FEBRUARJU 2024
Rezultati žreba - FEBRUAR Ringarajini darilni paketi
3
Darilni paketi za novorojenčke - februar 2011
Ste v velikem pričakovanju. Torbica za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripo...
3
Paket za novorojenčke - december 2011
Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomo...
3



Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
Paket za nosečke - maj 2011
photo
Si noseča in tvoj trebušček nezadržno raste? Na Ringaraji proslavljamo nosečnost, zato vsak mesec izžrebamo 5 darilnih p...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?