|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paket za nosečke - februar 2020

Uredništvo Ringaraja.net, 1.2.2020
Pri Ringaraji obdarujemo vse leto, tudi bodoče mamice s trebuščkom. Februarske darilne pakete smo napolnili z NOVIMI uporabnimi darili za bodoče starše. Preverite vsebino paketa in se čim prej prijavite!

image
Preverite, kaj je darilnem paketu za nosečke ta mesec!
/11


Test nosečnosti je pokazal tako dolgo pričakovani plusek in nosečnost je zdaj tudi uradno potrjena. Čestitamo! V vašem telesu se iz majcene pikice razvija novo bitje.

Na Ringaraji se veselimo z vami, zato smo vam skupaj s partnerji pripravili darilni paket, za katerega se lahko potegujete od zanositve do 35. tedna nosečnosti. Vsak mesec pripravimo pet paketov daril za pet nosečk, ki boste imele največ sreče pri žrebu.


Kako in kdaj lahko sodeluješ?

V paket za Ringarajine nosečke se lahko prijavite nosečnice do dopolnjenega 35. tedna nosečnosti.

Prijavo lahko oddate prek tega elektronskega obrazca, kjer vpišete svoje podatke (ime in elektronski naslov) in nam zaupate predviden datum poroda.

 

Prijavite se lahko kadarkoli in več mesecev zapored, ko/če ste enkrat žrebani in prejmete nagrado, pa prijave ne upoštevamo več.

Preverite, kako bogat je darilni paket ta mesec in kaj vse lahko osvojite ter se HITRO PRIJAVITE!

 

Prijavi se in sodeluj v žrebu!


VSEBINA DARILNEGA PAKETA ZA NOSEČKE

 

5 x  darilni paket TEEKANNE Mother & Child (NOVO!)

Določena obdobja v življenju matere in otroka zahtevajo posebno pozornost.  Zato je podjetje  TEEKANNE razvilo edinstvene zeliščne čajne mešanice, da bi pomagala zadovoljiti potrebe matere in otroka v času dojenja in zgodnjega otroštva.


Podarjamo vam tri različne:

TEEKANNE Mother & Child Breastfeeding tea - čaj za dojenje

TEEKANNE Mother & Child  Baby Fennel tea - čaj za dojenčke

TEEKANNE Mother & Child  Kid’s tea - otroški čaj


Podrobne opise si lahko preberete tukaj >>>  

teekane

 

5x prehransko dopolnilo GrandeMag Direkt (NOVO!)

GrandeMag Direkt, prehransko dopolnilo s sladkorji in magnezijem z okusom pasijonke

Potreba po mineralnih snoveh v času nosečnosti, pa tudi kasneje v obdobju dojenja, je močno povečana in pogosto lahko pride do omanjkanja tega minerala, ki se kaže v mišičnih krčih, trzanjem mišic in mišično napetostjo. Vzrok za pomanjkanje magnezija je vedno večja potreba po tem mineralu zaradi rasti otroka. Poleg tega se materin metabolizem spremeni in prek ledvic se izloči kar 25 % več magnezija. Zato je v drugi polovici nosečnosti vedno težje pokriti dnevne potrebe po magneziju s hrano. Ginekologi zato  nosečnicam priporočajo, da poskrbijo za večji vnos magnezija v telo.

Prehransko dopolnilo GrandeMag Direkt je okusen magnezijev prašek, ki je pripravljen za hitro in neposredno zaužitje – brez vode. Že ena vrečica prehranskega dopolnila GrandeMag Direkt prehrano obogati s 400 mg magnezija. Magnezij prispeva k delovanju živčnega sistema, mišic ter k zmanjševanju krčev, utrujenosti in izčrpanosti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


Več o izdelku najdete na www.grandevita.si.

 

magnezij v nosečnosti

 

5 x  darilni paket Floravital (NOVO!)

FloradixFloravital: tekoče železo z vitamini, prehransko dopolnilo 

Naravna izbira pri povečanih potrebah po železu, v času nosečnosti in tudi pri dojenju:

  • vsebuje železo, vitamine B2, B6, B12 in C, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
  • ne povzroča prebavnih težav
  • tudi za otroke, starejše od 3 let

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

 

Za več informacij obiščite: www.floradix.si

 

floravital

 

5 x  darilni paket Aptaclub

Aptaclub podarja mehko senzorično knjigico in trikotno rutico (slinček) za dojenčka ter ujemajočo se majico s kratkimi rokavi za mamico. Priložena je še knjižica Prehrana dojenčka, ki vsebuje pomembne napotke in zanimive informacije v zvezi z uvajanjem goste hrane.

 

Za več informacij o Aptaclubu obiščite: www.aptaclub.si.

 

aptaclub

 

5 x paket vrhunskih izdelkov AVENT

AVENT bo petim nagrajenim nosečnicam podaril nujno opremo za njihovega novorojenčka, in sicer:

  • AVENT stekleničko 125 ml Natural, ki ima naravno oblikovan cucelj z udobnimi cvetnimi listi, ki omogoča enostavno kombinacijo z dojenjem;
  • AVENT posodico za shranjevanje;
  • AVENT dudo, 0-6M, ki malčku nudi tolažbo in podporo;
  • vzorček kreme za bradavice.

Ko se odločate za dojenje, hranjenje po steklenički ali kombinacijo obojega, vam izdelki vrhunske kvalitete pomagajo pri lažji odločitvi.


Za več informacij obiščite spletno stran: Philips.si/Avent in Facebook stran: Philips Avent Slovenija.


avent

 


 

Prijavi se in sodeluj v žrebu!


V primeru, da ste izžrebani, vam paket z darilci pošljemo kar po pošti, brez kakršnegakoli doplačila poštnine ali dohodnine.


Celotna pravila in pogoje sodelovanja najdeš TU.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Darilni paket Ženska sem - februar 2020
NOVO, NOVO na Ringaraji za vsako žensko, damo, ki si res zaslužite, da vas malce razvajamo. Zate imamo čisto nov paket d...
Darilni paket za otroka (3-7 let) - februa...
NOVO! V letošnjem letu smo s pomočjo sponzorjev pripravili še en paket daril, paket za otroke med 3. in 7. letom. Vanj s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?