|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paketi za novorojenčke - september 2010

Uredništvo Ringaraja.net, 6.9.2010
Odkrijte vsebino septembrskega paketa za novorojenčke in njihove starše ter preberite kako postati srečni prejemnik enega izmed njih.

image
/61


S septembrskim paketom bomo skupaj z našimi partnerji obdarovali 5 srečnih družin. Med vsemi prijavami bomo izžrebali  pet prejemnikov paketka. V kolikor več članov iste družine prijavi svojega novorojenčka, bomo upoštevali samo eno prijavo.

 

Ali izpolnjujem pogoje za sodelovanje v programu "Družina družini"?

 

Kaj je v paketu? 

Veliki sponzor septembrskega paketa za novorojenčke je linija izdelkov za nego, zdravje in dobro počutje dojenčkov in otrok Fitobimbi, ki podarja kapljice GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev.


Več o kapljicah GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev in njihovem učinku preberite tukaj.

 

 

Naš septembrski paket za novorojenčke so nam pomagali napolniti tudi naslednji mali sponzorji:

  1. R&B d.o.o. (Ustvarimajico.si) podarja Baby majico v beli, roza ali svetlo modri barvi (velikost 6 ali 12 mesecev) z imenom dojenčka in slikico.
  2. K-Print, Franc Kern s.p. podarja bon za izdelavo sestavljanke
  3. VI-DA Studio d.o.o. podarja Rjavo kremo Cosmerba, ki je odlična za masažo presredka med nosečnostjo, pa tudi za nego prsnih bradavic ter za nego občutljive dojenčkove kože.
  4. Lekos d.o.o. podarja Lekobeba vetrovne kapljice

 

Kako se prijavim?

Prijavite se tako, da nam posredujete svoje podatke preko spletnega obrazca.

Prijavi se >>

 

Podatke, ki jih posredujete, bomo uporabili v namen pošiljanja darilnih paketkov in za vpis vašega otroka v Ringarajin koledar otrokovega razvoja. Sponzorji paketov bodo seznanjeni z imeni srečnih prejemnikov.

 

Prijave sprejemamo od 1.septembra do 3. oktobra 2010. Nagrajenci paketa bodo objavljeni v oktobru 2010.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Darilni paketi za novorojenčke - avgust 2010
photo
Odkrijte vsebino avgustovskega paketa za novorojenčke in njihove starše ter preberite kako postati srečni prejemnik eneg...
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?