|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Festival Igraj se z mano se je že začel!

Uredništvo Ringaraja.net, 24.5.2019
Letošnji že 13. mednarodni festival Igraj se z mano bo potekal v štirih slovenskih mestih od četrtka, 23. maja 2019, do petka, 7. junija 2019.

image
Letos bo sodelovalo več kot sto otrok s Centra Janeza Levca.
/11


Letošnji že 13. mednarodni festival Igraj se z mano, katerega namen je vključevanje oseb s posebnimi potrebami v družbeno življenje, bo tudi letos potekal na različnih prizoriščih po Sloveniji in sicer:

  • v četrtek, 23. maja 2019, v Semiču,
  • v torek, 28. maja 2019, v Krškem,
  • od četrtka, 30. maja 2019, do sobote, 1. junija 2019, na Kongresnem trgu v Ljubljani in
  • v petek, 7. junija 2019 v Radljah ob Dravi.

Odvrzimo predsodke!

Festival bo potekal vsak festivalski dan med 9. in 13. uro, večerni del v Ljubljani pa med 20. in 22. uro.
Družine  z otroki so še posebej vabljene na sobotni družinski dan Igraj se z mano v Ljubljani 1. junija 2019, ko bodo otroci med 9. in 13. uro lahko ustvarjali, se veselili in družili z "drugačnimi" otroki v številnih inkluzivnih delavnicah, nastopih in animacijah.  
Pri pripravah na festival in na samem dogodku bo pomagalo več kot sto otrok in mladostnikov s Centra Janeza Levca Ljubljana. V festival se vključujejo kot kuharji in pri peki palačink, skrbijo za red in čistočo, so varnostniki, del tehnične in logistične ekipe ... Pridobljene izkušnje, za katere so v vsakdanjem življenju vse prevečkrat prikrajšani, jim bodo omogočale svetlejšo in prijaznejšo prihodnost, pri čemer jim lahko pomagamo tudi mi, obiskovalci.

Igraj se z mano

Festivalski glasbeni kolaž 
Na Kongresnem trgu v Ljubljani bodo v petek in soboto, 31. maja in 1. junija 2019, med 20. in 22. uro potekali tudi inkluzivni glasbeni koncerti.   
V petek bodo veliki oder zavzeli otroci in mladostniki s Centra Janeza Levca Ljubljana z naslednjimi gosti: dekliški pevski zbor Gimnazije Celje Center, zbor Srednje zdravstvene šole Celje, ambasador Igraj se z mano Zlatko in optimisti, Alenka Godec, Luka Sešek, Gojmir Lešnjak Gojc, Jurki, srbski kantavtor Branimir Rosić in drugi.
Drugi glasbeni večer Berklee meets Ljubljana – Igraj se z mano pa se bo odvil v soboto, 1. junija 2019. Predstavila se bo vrhunska mednarodna glasbena zasedba The Berklee connection pod vodstvom mladega slovenskega trobentača in profesorja Timoteja Kotnika. Zasedbo sestavljajo profesorji, magistri in diplomanti svetovno priznane ameriške univerze Berklee College of Music, postregli pa bodo s široko paleto latinsko-ameriških ritmov, prežetih z elementi jazza, funka in rocka - od Kolumbije in Ekvadorja pa vse do Kube.

 

Več o festivalu Igraj se z mano najdete na tej povezavi ali na njihovi Facebook strani.

 

Igraj se z mano

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
18
Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
9
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
8



BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Od hiše do hiše, od vrat do vrat ...
Včasih se mi zdi, kot da je tudi pust postal instanten. Hitro po kostum v najbližjo trgovino, malo naokrog po sladkarije...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?