|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnosti, ki so še kako resnični

Uredništvo Ringaraja.net, 31.12.2023
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te, slabše plati nosečnosti.

image
To so težave, s katerimi se soočajo bodoče mamice, ki dejansko niso \\\\ (Danielle Guenther)
/61


Fotografinja Danielle Guenther je skozi svoj fotografski objektiv prikazala tudi tiste, nekoliko manj prijetne strani v nosečnosti, o katerih se malo govori, razen med nosečnicami. V seriji fotografij, ki jo je naslovila What The BUMP!? (Kakšna izboklina!?) na smešen način pokaže s kakšnimi težavami se soočajo bodoče mamice, ki dejansko niso "tako-krasni" trenutki nosečnosti, ampak še kako resnični.


PREBERITE TUDI: Ilustracije o nosečnosti, ki jih morate pogledati


"V fotografije sem ujela neprijetne trenutke nosečnosti, s katerimi se lahko soočite ne glede na to ali gre za vašo prvo nosečnost ali ste že kdaj šli skozi nosečniško fazo," je Guentherjeva povedala za SELF. "Ne glede na to, da je  nosečniško obdobje čudovito v pričakovanju malega bitja, je to tudi čas številnih tegob in težavic. Prav te trenutke sem želela ujeti v fotografije in jih prikazati na zabaven način."


Fotografinja, ki se večinoma posveča fotografiranju življenja in življenjskega sloga, je fotografijam dodala humorno noto, s katero je želela pokazati, da materinstvo ni vedno to kar pričakujemo oziroma ni niti približno to kar pričakujemo.


PREBERITE TUDI: Noro zabavne ilustracije partnerskega življenja "po dojenčku"


Poglejte si zabavne plati nosečnosti v galeriji zgoraj. Če se strinjate z fotografičinim pogledom na nosečnost ali pa sploh ne, pa nam lahko zaupate v komentarju spodaj.


VIR: pregnancyvideo.net

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
24
5 nasvetov proti zgagi v nosečnosti
Pekoča zgaga v nosečnosti je posledica hormonskih sprememb, vse večjega dojenčka v maternici, ki pritiska na želodec in ...
6
Nosečnost v postelji
Nekatere nosečnice morajo nosečnost preležati v postelji. Zakaj nastopijo težave? Kako si krajšati čas ter ohranjati kon...
6
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
5



Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku
Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?