|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kaj bi se morali vprašati vsi starši?

PR, 2.4.2019
Darja Novak in Dejan Naumoski sta starša dveh prikupnih malčkov, ki si želita tudi lastno hišo. S svojo zgodbo pa opominjata, da je odgovorno pomisliti tudi na najhujše ter poskrbeti za finančno varnost in prihodnost najbližjih.

image
Starši moramo poskrbeti za finančno varnost otrok.
/11


Darjo in Dejana boste verjetno prepoznali, saj s svojima otrokoma Danajo in Dorjanom ter razposajenim kužkom nastopata v televizijskem oglasu Zavarovalnice Triglav.

Da so zvestoba, ljubezen in spoštovanje ključni del njunega odnosa, kot sta Darja in Dejan potrdila tudi sama, je bilo čutiti ves čas, ko je snemalna ekipa spoznavala njuno zgodbo.

Nekaj svojih zabavnih spominov in fotografij iz preteklosti sta delila za daljšo videozgodbo. Nista pa pozabila niti na resnejša, a prav tako pomembna vprašanja.

 

Vprašanje, ki bi si ga morali zastaviti vsi starši

Darja in Dejan v videozgodbi razmišljata tudi o vprašanju, ali sta kdaj pomislila, da enega od njiju ne bi bilo več.

»Na to sploh ne morem pomisliti, to so strašne stvari,« odgovori Darja.

»To je težko sprejeti,« potrdi Dejan.

V obdobju življenja, v katerem se spoprijemata z izzivi kot partnerja, se sicer sprašujeta marsikaj. Skrbi ju, ali se bosta vedno razumela in si bosta znala vzeti čas zase. Razmišljata, ali bosta zmogla premagati vse ovire, ki jima bodo prekrižale pot.

 

 

Darja in Dejan pa nimata le drug drugega, ampak tudi finančno odvisna otroka, za katera sta odgovorna. Zato je pomembno, da si zastavita še eno vprašanje: Kaj bi bilo z otrokoma, če bi se komu od njiju zgodilo najhujše?

Kot je bilo sprva tudi Darji in Dejanu, je marsikomu težko razmišljati o smrti. A naj bo njuna zgodba spodbuda, da je na finančno varnost družine vredno pomisliti pravočasno.

Da bi bili bližnji v primeru, če bi se nam zgodilo najhujše, vsaj finančno preskrbljeni, lahko namreč pomaga Življenjsko zavarovanje za primer smrti. Z izplačilom bi lahko pokrili stroške kredita, vzdrževanja nepremičnine, šolanja otrok ... in ohranili življenjski standard, kakršnega so vajeni.

Prvih šest mesecev je za starše otrok, ki še niso dopolnili šestega meseca starosti, zavarovanje brezplačno!


S spletnim kalkulatorjem izračunajte, koliko bi potrebovali vaši najbližji, da bi bili preskrbljeni, če bi se vam zgodilo najhujše.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
11
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
6
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
5
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
4



7 lastnosti marčevskih otrok
Otroci rojeni marca radi osrečujejo, letajo visoko in kot dojenčki velikokrat držijo mamice budne ponoči. 7 lastnosti, k...
Ta vikend bomo indijanska družina
Dodelite si indijanska imena, v knjigah in na spletu zberite čim več podatkov o ameriških staroselcih, postavite tipi in...