|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kako bodočemu očku razkriti veselo novico?

Uredništvo Ringaraja.net, 20.5.2023
Preverite osem romantičnih in zabavnih idej, kako partnerju razkriti, da ste noseči. Tudi, če ne gre za prvo nosečnost, je presenečenje lahko posebno in nepozabno.

image
Mamice obožujejo to idejo z napisom, ki ga očka sprva ne vidi. (Arhiv Ringaraja.net)
/11


Nekatere bodoče mamice so zares izjemno ustvarjalne in inovativne pri sporočanju vesele novice bodočemu očku.

Zbrali smo nekaj odličnih idej, kako svojemu partnerju na poseben in nepozaben način sporočiti, da ste noseči.

 

1. Sporočilo na dnu skodelice ali krožnika

Za tole idejo se boste morali nekoliko bolj potruditi, saj boste morali sporočilo Postal boš očka! natisniti na dno skodelice ali krožnika. Ko bo bodoči očka do konca popil kavo ali pojedel juho, bo zagledal skrito sporočilo.

Če si želite nekoliko olajšati delo, mu lahko spečete piškote ali pico in sporočilo enostavno nalepite na dno krožnika, preko katerega položite slavnostni priboljšek.


2. Fotografija sorojenca s knjigo o nosečnosti

Če ima otrok, ki ga pričakujete, bratca ali sestrico, lahko partnerju veselo novico sporočite z njegovo pomočjo. Na primer pofotografirate bratca s knjigo o nosečnosti v roki ali bodoči sestrici kupite oblačilo z napisom Kmalu bom starejša sestra! in fotografijo pošljete partnerju. Veselo novico lahko zapišete tudi v posebno čestitko, ki jo otrok izroči očku. 

Starejšega otroka lahko tudi vključite v priprave na to posebno presenečenje, kar bo zanj gotovo zelo pomembna (pa morda tudi težka) naloga, saj bo moral nekaj časa skrivnost držati zase.

 

PREBERITE TUDI: 9 načinov, kako se lahko bodoči očka poveže z dojenčkom v trebuhu

 

3. Posebno "dojenčkasto" darilo

Bodočega očka lahko presenetite tudi s posebnim darilom, v katerega lahko zavijete pozitiven test nosečnosti, nogavice za dojenčka ali prvo igračko. Darilo mu lahko izročite na "zmenku", položite zjutraj na vzglavnik ali v hladilnik.

Nekatere bodoče mamice za očka pripravijo pravi lov na zaklad, v katerem s pomočjo namigov pride do darila.

 

4. Obvestilo na družinski tabli oziroma koledarju

Veselo novico lahko enostavno zapišete na družinsko tablo ali koledar na različne načine. Prilepite fotografijo ultrazvoka, narišete enačbo mama + očka = dojenček ali napišete Očka, vidiva se maja 2020!

Obvestilo mu lahko skrijete tudi v piškot ali pecivo, zatlačite v nogavico ali prilepite na njegov parfum.

 

5. Posebna poštna pošiljka - vrečka plenic

Tole presenečenje ga bo zagotovo presenetilo - po pošti mu pošljite paket pleničk za novorojenčka. Na začetku bo verjetno zmeden in se bo spraševal, za kakšno pomoto gre, toda ob vašem nasmihanju bo hitro ugotovil, zakaj je prejel takšno "čudno" pošiljko.

 

6. Puzle z veselo novico

Za tole presenečenje boste rabili več časa. Sestavljanko, na kateri bo zapisana vesela novica, lahko naročite, da vam jo izdelajo, ali jo izdelate sami doma. Na karton prilepite papir, na katerega narišite in napišite veselo novico, nato pa ga razrežite kot puzle. Bodočemu očku podarite puzle v majhni škatlici. Ko bo položil zadnji puzle, bo presenečenje zagotovo nepozabno.

 

PREBERITE TUDI: Kako krepiti partnerski odnos v nosečnosti?

 

7. Dodaten krožnik za mizo

Tale način sporočanja vesele novice je zelo preprost in zelo učinkovit. Za jedilno mizo pripravite stol, krožnik in pribor za še enega družinskega člana. Na krožnik lahko položite tudi listek z napisom Se vam pridružim junija 2020, čeprav bo že prazno mesto za mizo dovolj sporočilno.

 

8. Mini športno oblačilo ali otroška žoga

Če je vaš partner športnik, ga boste zagotovo zelo presenetili in razveselili, če mu boste veselo novico, da bo postal očka, sporočili tako, da mu boste podarili majhno športno oblačilo ali superge za dojenčka. Lahko mu podarite tudi otroško žogo, na katero zapišete Očka, me boš naučil žogati?.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
34
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
9
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
7
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
6



9 ljudskih napovedi spola otroka
Nekoč so verjeli, da lahko določene stvari kažejo, kakšnega spola je otrok, ki ga nosimo. Predstavljamo vam devet takšni...
Kaj pomenijo sanje bodočih očetov?
Preverite, kaj najpogosteje sanjajo bodoči očetje, in kako si določene sanje bodočih atijev, očkov in tatijev razlagati....




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?