|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kako malo je potrebno ...

Uredništvo Ringaraja.net, 13.11.2011
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznosti, smeha, dotikov otroških ročic in skupinskega dela, tudi v letošnjem letu razveselili otroke v bolnišnicah.

image
/101


HVALA, ker sodelujete in prispevate k tako lepem namenu!Prejeli smo že ogrooomno objemčkov in fotografij vaših lepih izdelkov, zato ne spreglejte SPLETNE RAZSTAVE OBJEMČKOV, ki bo skupaj z GLASOVANJEM potekala od 1. - 10. decembra
 

HVALA vsem za lepe misli in predvsem za dobro voljo pri ustvarjanju OBJEMČKOV!

Z največjim veseljem pa objavljamo pismo Brede Jakop, Vere Pesjak in učencev 1.razreda OŠ Vitanje, saj nas je še dodatno navdalo z občutkom zadovoljstva in sreče.


Uredništvo Ringaraje


 


Pozdravljeni, 


HVALA, ker ste za akcije!

Danes smo prebrali drugi del pravljice in ustvarjali objemčke. Neverjetno. Kako malo je potrebno, da osrečiš sebe in druge. Kakšen užitek je gledati po učilnici, ko ustvarjalnost enostavno žari iz vsakega otroka in pomočnikov. 

In prav vsak, ki je stopil v razred je zvedel kaj počnemo in komu so ti objemčki namenjeni. Tako kot so pri samem delu dajali učenci del sebe, so toplo stisnili objemčke, ko so se fotografirali z njimi preden so jih položili v škatlo za potovanje. 

Kakšna vnema pri zavijanju in spremljanje paketa do tajništva, da bodo odšli naši objemčki na pot, k tistim, ki jih potrebujejo - tega se ne da opisati. Lahko občutiš in si hvaležen vsakomur, ki je na tej poti dodal svoj kamenček - najprej je to tisti, ki se je te akcije spomnil, tisti, ki nam je podal v roke ta razpis, staršem, ki nas podpirajo in pomagajo in učencem, ki vedno znova dokažejo, da pri njih še zdaleč ni na prvem mestu denar, pa čeprav včasih ob naštevanju kaj si kdo želi povedo materialne dobrine. 

Veliko enako mislečih in na svetu je zopet lepše zaradi takšnih in podobnih trenutkov.

Pošiljam vam nekaj fotografij, ki pa so popolnoma neobvezne - morda tudi vas osreči pogled na voljo in pot. 

Še enkrat hvala za vse in lep pozdrav iz našega Vitanja.

 

Breda Jakop, Vera Pesjak in učenci 1.razreda

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Glasovanje za najlepše objemčke
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter gl...
2
Navodila za mentorje skupin
K sodelovanju v Obdarajanju 2011 se je prijavilo več kot 180 vrtcev in šol, več kot 600 skupin in kar več kot 11.000 otr...
2
Pričenja se ObdaRajanje 2011!
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vam...
2
Kaj je ObdaRajanje?
Že tretje leto zapored bo v slovenskih vrtcih in prvi triadi osnovnih šol potekala dobrodelna srčna akcija ObdaRajanje.
2



Kako malo je potrebno ...
photo
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznos...
Kaj je ObdaRajanje?
Že tretje leto zapored bo v slovenskih vrtcih in prvi triadi osnovnih šol potekala dobrodelna srčna akcija ObdaRajanje.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?