|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kakšen je v resnici seks v nosečnosti?

Uredništvo Ringaraja.net, 24.3.2023
Veliko žensk ima v nosečnosti večjo željo za seks, nekatere pa v tem obdobju ne občutijo seksualne sle. V obeh primerih so krivi nosečniški hormoni. Kakšen je v resnici seks med nosečnostjo? To je zgodba, v kateri se bo našla marsikatera nosečka.

image
Zapis avstralske blogerke se je dotaknil mnogih nosečk. Zakaj? Ker je tako zelo resničen. (The Moderen Mumma)
/11


Mamica in blogerka, Avstralka Mel Watts si je obljubila, da bo v drugi nosečnosti boginja spalnice in da bo svojemu možu nudila vse, za kar ga je prikrajšala prvič, ko je zanosila.

No, vendar se je očitno ponovil isti scenarij kot v prvi nosečnosti.

 

PREBERITE TUDI: Seks v nosečnosti


Mel je na svoji Facebook strani The Moderen Mumma (Moderna mama) objavila fotografijo (v času objave je bila v 30. tednu nosečnosti) in zraven dodala zelo iskreno pojasnilo, s katerim je nasmejala številne svoje sledilce, saj se v njem lahko prepoznajo mnoge bodoče mamice:

„Veste, obstajajo ženske, ki izjemno uživajo v seksu med nosečnostjo in obstajajo noseče ženske kot sem jaz“, piše Wattsova.


„Poskušala sva. Mislim, da sva naredila res vse. Vem, ko sem zanosila, sem obljubila, da bo tokrat drugače. Rekla sem si, da bom uživala, rekla sem si, da ga bom ljubila še bolj, rekla sem si, da bom boginja nosečniškega seksa, rekla sem si ...

 

In, glejte me, sem nasedli kit!

Znojim sem.

Nosim vložke, pa ne zato, ker se tako potim.

Zaradi hitrega raztezanja kože imam osip na trebuhu.

Moje prsi so kot nabite pištole, ki bodo vsak trenutek pričele streljati.

Težko diham.

Ne morem se točno spomniti, kdaj točno sem se zadnjič obrila. Zadnjič ko sem to storila je bilo bolj po občutku in dotiku, ne pa da bi v resnici kaj videla.

Imam 10 prstov na rokah in 10 prstov na nogah ter vse mogoče druge dele telesa, ki štrlijo od mene.

 

On pa mi še naprej ves srečen govori, da sem lepa in seksi. Pa kaj je narobe s tem človekom!?

Trenutno sem v najslabši možni izdaji. Znojim se, smrdim, stočem in vzdihujem, kosmata sem in mislim, da imam več znoja pod prsmi kot ga ima on med nogami v najbolj vročih poletnih dneh. In še vedno si me želi.

Mogoče tudi on pripada tej skupini ljudi, ki si dejansko želijo seksa v nosečnosti? Mogoče pa je samo prečudovit, skrben in zelo lažnjiv partner zaradi čustvene nestabilnosti svoje noseče žene. V vsakem primeru ga bom obdržala,“ je zapisala Mel.

 

PREBERITE TUDI: Seksualni položaji za tretje trimesečje

 

Njena iskrenost se je dotaknila in tudi nasmejala mnoge nosečke, ki se trenutno počutijo enako, pa tudi tiste mamice, ki so to že dale skozi. Za nekatere je seks v nosečnosti res zadnja stvar, na katero pomislijo.

 

VIR: Mouthsofmums.com.au

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
63
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...
46
Je porod res takšen, kot ga prikazujejo v ...
Najbrž ste že kdaj zasledili popoln porod, kot ga prikazujejo v filmu. Nosečnica rodi brez težav, takoj po porodu je pop...
5
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
4



Kako v službi povedati za nosečnost?
Kako v službi povedati za nosečnost? V resnici ni tako težko ali neprijetno, če slediš tem korakom.
Krvavitev po seksu v nosečnosti
Ko po strastnem ljubljenju s partnerjem ugotoviš, da krvaviš, te vedno nekoliko zaskrbi, še bolj pa te to prestraši, če ...