|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nosečniške kopalke za vse tipe nosečnic

Uredništvo Ringaraja.net, 22.6.2023
Če boste tudi vi letošnji poletni dopust na morju noseči, preverite nekaj idej za nosečniške kopalke, v katerih se boste počutili kot najlepša nosečnica in ženska na svetu.

image
Izberite model kopalk, v katerem se boste počutili udobno. (Freepik.com)
/11


Kateri model nosečniških kopalk izbrati? Enodelne ali dvodelne? Naj imam trebušček odkrit ali zakrit? V katerih ne bom videti kot balon?

Če boste tudi vi letošnji poletni dopust na morju noseči, preverite nekaj idej za nosečniške kopalke, v katerih se boste počutili kot najlepša nosečnica in ženska na svetu. 

 

1) Prvi meseci nosečnosti

Če je vaša nosečnost šele na začetku in obožujete čase Marilyn Monroe, bo izbira dvodelnik kopalk s spodnjicami z visokim pasom prava odločitev.

Takšne kopalke bodo poudarile vaše ženske in nosečniške obline, hkrati pa vam ne bo treba skrbeti, če ste morda pokazali preveč gole kože. Prsi in zadnjica so namreč diskretno pokriti, prav tako pa je zaščiten trebušček.

 

 

Nosečniške kopalke

 

 

2) Za športnice

Če ste po duhu športnica in se enostavno najbolje počutite v klasičnih enodelnih kopalkah, boste z izbiro nosečniških kopalk imeli najmanj težav.

Pri izbiri bodite pozorni, da boste izbrale dovolj veliko številko, saj bo trebušček medtem, ko boste kopalke kupili in jih dejansko oblekli na dopustu, seveda še dodatno zrastel.

 

Nosečniške kopalke

 

 

3) Za romantične bodoče mame

Če ste zaljubljeni v romantiko in se tudi v nosečnosti ne želite odpovedati dvodelnim kopalkam, izberite kopalke s poudarjenim zgornjim delom. Tako boste ustvarili večjo ravnovesje med velikim trebuščkom in romantično okrašenim prsnim delom.

Pri pomerjanju kopalk bodite pozorni, da bo spodnji del kopalk dovolj velik in da vas zares ne bo tiščal pod trebuščkom.

 

Nosečniške kopalke

 

 

4) Za močnejše postave

Če ste močnejše postave ali imate velik nosečniški trebušček, so dobra odločitev kopalke s krilom. Pozornost iz spodnjega dela telesa lahko preusmerite na zgornji del tudi s pisanim vzorcem ali kako drugače okrašenim zgornjim delom kopalk.

Vsekakor pa ne pozabite, da nosečnost niti pod razno ni pravi čas, da bi se obremenjevali z odvečnimi kilogrami in bodite ponosni na svoj okrogel trebušček. 

 

Nosečniške kopalke

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2
Nasvet: Preprečite razpokano kožo na rokah
V jesenskem in zimskem času, ko se temperature spustijo tudi pod ničlo, je potrebno nekaj več časa posvetiti tudi koži n...
2
Permanentno lakiranje
Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimaj...
2



Primerni čevlji za nosečnico
Pogosti težavi, ki pestita nosečke sta zatekanje nog in krčne žile. S pravo obutvijo lahko te težave omilite. Preverite,...
Naravna nega nosečniškega trebuščka
Preverite, s katerimi masli in eteričnimi olji se na naraven način lotiti strij ter katere sestavine v konvencionalni ko...