|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Beljenje zob na naraven način

M.H., 17.4.2013
Če spadate med tisto skupino ljudi, ki nima belih zob, naj vas potolažimo, da niste redki. A lahko jih pobelite na povsem naraven način. Preberite si nasvete.

image
/11


Redno ščetkanje in higiena zob nista vedno dovolj za snežno bel nasmeh. Zato smo zbrali nekaj naravnih načinov, kako si pobeliti zobe. Poskusite, morda pa vam uspe.


Jagode

Jagode naj bi bile odličen vir za čiščenje zob, saj vsebujejo snovi, ki pomagajo čistiti zobe. Vsebujejo tudi veliko vitamina C, ta pomaga pri ohranjanju beline zob.


Jabolka

Jabolko je najbolje jesti celo in ne narezano na krhlje. Medtem, ko ga grizete, učinkuje na vaše zobe podobno kot zobna ščetka. Čisti jih, jabolčna kislina pa pripomore k beljenju zob.


Žitarice

Verjamete ali ne, toda žitarice vsebujejo določene sestavine, ki pomagajo beliti zobe. Te vsebujejo snovi, ki s pomešano slino v ustni votlini učinkovito belijo zobe.


Soda bikarbona in limona

Pripravek za beljenje zob pa lahko pripravite tudi sami. Zmešajte ščepec sode bikarbone z nekaj kapljicami limoninega soka. Med mešanjem se bo zmes pričela nekoliko peniti. Nanesite pripravek na zobe in jih rahlo ščetkajte eno minuto. Nato usta splaknite s toplo vodo. Ponavljajte enkrat tedensko.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čiščenje kože: Naravna čistila iz domače k...
Preverite tri zelo preproste recepte za domače čistilo za kožo, za pripravo katerih ne potrebujete nobenih eksotičnih se...
3
5 trikov za menjavo otroške garderobe
Poslovite se od vseh tistih čudovitih oblačil, ki otroku odločno niso všeč, in mu v omaro raje zložite nekaj manj kosov,...
3
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2



Naravna zaščita ženskih intimnih predelov
Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo ...
Test krem: Najdražje niso najboljše
Kreme, ki so jih tokrat potrošniške organizacije postavile pod drobnogled, naj bi bile nekakšni multipraktiki. Ženske na...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?