|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Lastnosti otrok, rojenih v letu 2023 po kitajskem horoskopu

Uredništvo Ringaraja.net, 31.12.2022
Otroci, ki se bodo rodili leta 2023, bodo po kitajskem horoskopu nosili znamenje zajca. Preverite značilnosti, ki veljajo za male "zajčke".

image
Dojenčki, rojeni v znamenju zajca, so nežni in prijazni ter zrastejo v močne voditelje (Freepik.com)
/11


Če pričakujete dojenčka v letu 2023, vam lahko kot zanimivost povemo, da bo vaš otrok po kitajskem horoskopu nosil znamenje zajca. Za "zajčke" velja, da so to nežne in občutljive duše in v nadaljevanju si lahko v naprej preberete, kakšne vse lastnosti bo imelo vaše dete.

 

Zajce imajo vsi radi 

Zajci so ljudje, ki jih imajo vsi radi – nežni, prijetni in srčni. Pogosto so celo preveč občutljivi. Izogibajo se prepirom in tudi če jih kaj moti, se raje umaknejo, da ne bi prišli v konflikt. So zelo čustveni in nikoli ne želijo nikogar užaliti ali prizadeti. Ko so zaradi nečesa jezni, ne bodo nikoli nenadoma in na hitro razjezili.

 

So zelo modni in jih zanimajo različne kulture. So elegantni in prefinjeni, obožujejo umetnost, na primer slikanje in glasba. Ključ do njihovega uspeha je mešanica občutljivosti in diplomacije. Zahvaljujoč svojim strateškim sposobnostim zelo dobro vedo, kako končati pogajanja v svojo korist. Ker so prepričani vase, so sposobni biti neverjetno uspešni direktorji, diplomati in politiki.

 

Zdravje zajcev

Ker so zajci zelo občutljive osebe, pogosto menjajo razpoloženja, so celo zaprti in sramežljivi, pogosto se lahko počutijo depresivne, ko so z nekom v sporu. Namesto da bi takrat reševali težave, se umaknejo vase.

 

Mnoge njihove bolezni izvirajo iz njihovih živcev oziroma psihe, zato zdravniki pogosto ne znajo razložiti njihovih simptomov. Za zajce je dobro, če se ukvarjajo s športom, ki jim pomaga, da se sprostijo in najdejo notranjo hramonijo.

 

Kako vzgajati otroka zajca?

Zajci so mamini sinčki in tudi mali zajčki bolj zaupajo mami kot očetu. Od tod izvira težava, da otroci, rojeni v znamenju zajca, pogosto niso prav hitro samostojno.

V šoli, pa tudi kasneje v službi, delajo dobro in vestno.

Imajo malo prijateljev, ne preveč, ker morajo imeli pregled nad številom le teh.

So bolj plašni kot drugi otroci in zlahka užaljeni. Kljub temu jih ne bi smeli zavijati v vato, temveč poglobiti njihovo voljo do upora. To jim bo zagotovilo varnost za bodoče življenje.

 

Dobre in slabe lastnosti zajcev

DOBRE: Občutljiv, taktičen, ljubeč, diskreten, ambiciozen, kulturen, lepo vzgojen, umetniški, moder, prijazen, gostoljuben, skromen ...

 

SLABE: Snob, skrivnosten, pretirano pedanten, zapleten, arogantno brezbrižen, hipohonder, malenkosten, obsojajoč, egocentričen.

 

Poklici, ki bi ustrezali otroku, rojenemu v znamenju zajca

  • igralec
  • sodnik
  • diplomat
  • psihoterapevt
  • pisatelj
  • modni oblikovalec
  • zdravnik
  • učitelj
  • Administrator

 

VIR: Yumama.mondo.rs

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Več kot boste dojenčka objemali, pametnejš...
Če sodite med starše, ki neprestano objemajo, ljubkujejo in crkljajo svojega otroka, boste nad rezultati najnovejše razi...
25
Najlepše glasbene uspavanke za dojenčka
Klasika, pravljične uspavanke, uspavanke z zvoki iz narave, uspavanke s sproščujočo frekvenco 432 Hz in Mozartove uspava...
6
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
6
Čudne reči v dojenčkovem blatu
Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno? Brez strahu, vzroki so...
5



Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?