|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Likovni natečaj Projekt Life+ Življenje ponoči

www.lifeatnight.si, 2.2.2012
V okviru evropskega naravovarstvenega projekta Life+ Življenje ponoči (Life at Night) organiziramo likovni natečaj »Svetlobno onesnaženje«, kjer lahko sodelujejo učenci od 4. do 9. razreda osnovne šole.

image
/31


 

Svetlobno onesnaženje je relativno zapostavljen okoljski problem, ki iz leta v leto narašča.

V okviru projekta Življenje ponoči si prizadevamo, da bi tudi osnovnošolske otroke spodbudili k razmišljanju o tej tematiki.

 

Mlade umetnike zato vabimo, da svoja razmišljanja o umetni svetlobi ponoči narišejo.


Več informacij o likovnem natečaju in projektu si lahko preberete na spleti strani evropskega projekta Life+ Življenje ponoči: http://www.lifeatnight.si/.

 

Rok za oddajo likovnih del je 10.4.2012.
Izbrane izdelke čakajo zanimive in privlačne nagrade.

POMEMBNO!

Izdelke pošljite na naslov Društvo Temno nebo Slovenije, Projekt Življenje ponoči, Teslova 30, 1000 Ljubljana do 10.4.2012. Na zadnjo stran izdelka obvezno pripišite ime in priimek ter naslov dela. Priložite tudi PRIJAVNICO, ki jo podpišejo starši ali skrbniki. S podpisom se strinjajo s pravili likovnega natečaja. Del, ki ne bodo ustrezno opremljena, ne bomo ocenjevali. Sodelujejo lahko učenci od 4. do 9. razreda osnovne šole. Vsak avtor lahko sodeluje z največ tremi deli.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Leto 2012 - mednarodno leto trajnostne ene...
Združeni narodi so na področju energije pričeli z novo svetovno pobudo ter leto 2012 razglasili za mednarodno leto traj...
3
Plastenke za dojenčke brez strupov
Bisfenol od 1. marca 2011 prepovedan v plastenkah za dojenčke!
3
Pet najhujših strupov
Kako čustva zastrupljajo?
3
Voda - pravica vseh, uporabljajmo jo premi...
Voda je življenjsko pomembna tekočina, brez katere vsako živo bitje umre. Torej dostop do vode, prav kot do kisika in sv...
3



Vodni odtis
Vsak Evropejec v povprečju porabi od 100 do 200 litrov vode na dan.
Vabilo na filmske večere
Filmski večeri v Info točki Okoljskega centra na Trubarjevi 50 v Ljubljani se nadaljujejo tudi v 2011.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?