|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Na kulinaričnem vikendu sem tako užival!

Slonček Fala, 15.3.2013
Mesečne nagrajence, ki so na www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca od decembra do februarja prispevali svoje recepte in osvojili največ glasov, smo minuli vikend razvajali v Moravskih Toplicah. Tudi jaz sem bil tam s svojo ekipo!

image
/21


 

V petek smo imeli izredno zanimivo predavanje o zdravi prehrani dojenčkov in majhnih otrok, s predavateljico Rebeko Mahorič. Izvedeli smo veliko zanimivih in uporabnih dejstev, zato sem prepričan, da bodo naši malčki odslej še bolj zdravi. Pogostitev s potičkami je bila presenečenje pred večerjo. Različnih okusov - lešnikova, kokosova, pehtranova, makova - so nas mamljivo vabile in težko se je bilo pravočasno upreti skušnjavi, da smo lahko še večerjali. K sreči smo lahko okuse, ki nam jih zvečer ni uspelo degustirati, poskusili zjutraj na zajtrku. Lahko zatrdim, da so bile prav vse odlične! Seveda sem jaz, vaš kvas Fala, pomagal narediti odlične izdelke :)

 

V soboto se je dogajanje začelo že kmalu po zajtrku. V kuhinji so se nagrajene družine in vse tiste, ki so se na kulinarični vikend prijavile same, s kuharskim mojstrom Borutom Jovanom in tehnologom mojega podjetja Bonopan d.o.o., Markom Pulkom, lotile kuhanja in peke. Bilo je zanimivo, poučno in zabavno. Priprava nevsakdanjih, zdravih jedi ter peka dobrot, primernih za velikonočni čas, so navdušili znanja željne udeležence delavnic. Sodelovali so vsi in tako prav vsi pripomogli k odličnemu rezultatu. Vse jedi so tudi degustirali in pohval ni manjkalo. Zares je bilo popolno :)

 

Tudi za najmlajše je bilo dobro poskrbljeno, saj so imeli v posebni sobi prostor za aktivnosti. Risali so, ustvarjali s plastelinom, barvali, naredili so kemijski poskus s kvasom, obiskal pa jih je tudi Štrk Viki, maskota Term 3000 in jim popestril druženje ter celo pomagal pri pripravi zelenjave, ki so jo chef Jovan in starši nato dali v lonec. S smehom in veliko dobre volje je dopoldan vsem hitro minil, še posebej ko smo se vsi skupaj do sitega najedli okusnih jedi, ki smo jih s skupnimi močmi pripravili.

 

Popoldne smo vsi skupaj obiskali še čokoladnico, kjer je vsak naredil svojega čokoladnega zajčka za Veliko noč. Mmmm, kako si bili okusni!

 

Vikend v Termah 3000 je minil hitro in po mnenju prav vseh udeleženih družin, je bilo nepozabno: izvedeli smo marsikaj novega, spoznali nove prijatelje in male skrivnosti kuharskega in pekovskega mojstra, ki jim bodo tudi doma pomagale kuhati in peči boljše. Predvsem pa je bilo vse dni prijetno v družbi organizatorjev: portala Ringaraja.net, Sava turizma d.d. in moje odlične ekipe!

 

Če vas zanima, kako smo se imeli tudi v sliki, si jih lahko ogledate s klikom TUKAJ.

 

Vi pa ne pozabite objaviti recepta na http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/ in se potegovati za prisotnost na 2. Ringarajinem kulinaričnem družinskem vikendu, ki bo med 28. in 30. junijem 2013 – obljubim vam, da bo takrat najmanj tako prijetno kot na prvem in veliko topleje! Se vidimo v juniju!

 

Vaš slonček Fala Slonček Fala

 

 

 

 

 

 

PREBERI ŠE:

Foto reportaža: 1. Ringarajin kulinarični vikend

Iščemo novo kuharsko družino meseca!

Chef Borut Jovan se predstavi

Brez kvasa ni pravega kruha

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Z receptom do vikenda v Termah 3000!
Slonček Fala in ekipa Ringaraje že čakamo na nove recepte za odlične jedi, ki jih boste z družino pripravljali v septemb...
2
Kuharska družina APRILA je …
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino APRILA 2013 so znani! Preveri, ali je mogoče prav tvoja družinica osvojila laska...
2
Kuharska družina MARCA je …
Znani so novi nagrajenci natečaja za Kuharsko družino marca 2013! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in bos...
2
Kuharska družina FEBRUARJA je …
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino februarja 2013 so znani! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in bost...
2



September Slončka Fala
photo
V začetku meseca septembra, ko smo vsi še pod vtisom počitnic in se čisto počasi navajamo na dneve polne skrbi in obvezn...
Pismo slončka FALA
photo
Letošnji zadnji tedni leta bodo za slončka Fala prav posebej svečani, živahni in neponovljivi: dobil je namreč sestrico,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?