|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Naša nova mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om

HiPP, 23.11.2021
HiPP ORGANIC COMBIOTIC® je prva ekološka mlečna formula z naravnimi mlečnokislinskimi kulturami in virom folata, za katerega smo navdih našli v naravi. Zahvaljujoč posebej kakovostnim ekološkim sestavinam jo malčki odlično prenašajo.

image
/11


Materino mleko je pravi čudež narave. Popolnoma je prilagojeno potrebam dojenčkov in jih preskrbi z vsem potrebnim za zdravo rast. Starši, katerih dojenčki se ne dojijo več ali niso bili dojeni, si želijo formulo, ki je čim bolj podobna materinemu mleku. 

Našo linijo mlečnih formul HiPP ORGANIC COMBIOTIC® smo obogatili z Metafolin®om* in jim s tem dodali naravni vir folata, ki je podoben tistemu v materinem mleku. HiPPove mlečne formule so tako še korak bliže zgledu iz narave.

 

Nova generacija mlečnih formul 

HiPP ORGANIC COMBIOTIC® je prva in edina ekološka mlečna formula, izdelana z naravnimi mlečnokislinskimi kulturami in Metafolin®om*, ki je še korak naprej od običajne folne kisline. Kot »nosečniški vitamin« ima folat pomembno vlogo pri razvoju zarodka, po rojstvu pa dojenčki to hranilo potrebujejo tudi za številne razvojne procese, ki potekajo v telesu. Posebej pomemben je za celično delitev in razvoj možganov pri dojenčkih in majhnih otrocih. Običajne mlečne formule so zato obogatene s sintetično folno kislino, ki jo telo pretvori v bioaktivno obliko oziroma folat. Vendar pa pri nekaterih pretvorba folne kisline ni možna, kar oteži absorbcijo folata (vitamina B). V nasprotju s tem je v materinem mleku biološko uporaben folat naravno prisoten. 

 

hipp

 

Mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om* je naravni vir folata s podobnimi pozitivnimi lastnostmi, kot pri materinemu mleku. Tako kot folat v materinem mleku je tudi Metafolin®* v mlečni formuli HiPP ORGANIC COMBIOTIC® telesu na voljo neposredno in ga lahko dojenčki optimalno izkoristijo. 

* Metafolin® je registrirana blagovna znamka podjetja Merck KGaA iz Darmstadta v Nemčiji.

 

Varna izbira za zadovoljne trebuščke

Mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC®, ki je zasnovana po vzoru narave, temelji na znanstveno dokazanem konceptu, ki ga poznamo že deset let. Vsebuje naravne probiotike in prebiotike ter tako podpira zdravo črevesno floro, ki je temelj zdravega imunskega sistema. GOS (galakto-oligosaharidi), pridobljeni iz ekološke laktoze, in posebej blage bio sestavine brez GSO zagotavljajo, da dojenčki optimalno prenašajo mlečno formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om* in tako poskrbijo za zadovoljne trebuščke. 

 

hipp

 

Dobro je vedeti: HiPP Eko Comfort Pack pakiranja pripomorejo k omejitvi izpustov CO2 v ozračje 

Z uporabo Eko Comfort Pack pakiranj za embalažo mlečnih formul ORGANIC COMBIOTIC® HiPP pomembno prispeva k varovanju okolja in podnebja. V primerjavi z embalažo v obliki pločevink so izpusti CO2 pri proizvodnji HiPP Eco Comfort Pack pakiranj bistveno manjši. V skrbi za korist ljudi in narave so mlečne formule HiPP ORGANIC COMBIOTIC® izdelane tudi na podnebno nevtralen način.
Proizvedene so v tovarni, kjer zmanjševanje ali izravnavo ogljičnega odtisa dosežemo s podporo globalnih projektov s področja podnebnih ukrepov.

 

Več informacij o mlečnih formulah HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om najdete na spletni strani:
https://www.hipp.si/mlecna-hrana/nova-receptura-za-mleko-vsebuje-metafolinR/

 

HiPPove mlečne formule so prilagojene posebnim prehranskim potrebam dojenčkov, ki jih tako preskrbijo z vsem potrebnim za zdrav razvoj. HiPP že več kot 50 let posveča vso svojo skrb in izkušnje proizvodnji najboljših mlečnih formul. Pri uporabi formul HiPP ORGANIC in HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om se lahko zanesete na naše preizkušene koncepte in recepture, za katere smo navdih našli v naravi, razvili pa so jih naši prehranski strokovnjaki na podlagi najnovejših spoznanj raziskav s področja mlečnih formul. Seveda so vse formule tudi v skladu s standardi HiPPove ekološke kakovosti.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
48
Stike lahko omejuje izključno sodišče!
Varuh človekovih pravic starše opozarja, da lahko stike med starši in otroki omejuje izključno sodišče, četudi jih je ce...
5
Kako odpravimo temenca?
Temenca pravimo rumenkastim mastnim, lepljivim luskicam, ki se pojavijo v prvih treh mesecih življenja in skoraj ni novo...
4
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
4



Dojenje: Rastline, ki spodbujajo tvorjenje...
Travnik je lekarna na prostem, kjer lahko najdete celo rastline, ki pomagajo pri dojenju. Številne zdravilne rastline na...
Ali lahko materino mleko pogrevamo?
Ali lahko presežek mleka, ki si ga ob dojenju iztisnemo in shranimo v hladilniku ali zamrznemo, pogrejemo? Preverite, ka...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?