|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nenavadna darila za enoletnika, princa Georga

Uredništvo Ringaraja.net, 25.7.2014
Za prvi rojstni dan najmlajšega člana kraljeve družine, princa Georga, so nekateri prispevali nekatera precej nenavadna darila za enoletnika. Preverite, kaj je dobila mali princa za prvo svečko!

image
Nenavadna darila za prvi rojstni dan (Foto: John Stillwell)
/21


Princ Georg, katerega rojstvu je bilo pred letom dni v Veliki Britaniji in tudi drugod po svetu namenjene veliko pozornosti, je tudi uradno star eno leto. Njegova družina je ob tem dogodku v javnost poslala še dve fotografiji kraljevega malčka s svojim staršema.


Nenavadna darila

Georgeva rojstnodnevna zabava je bila na posestvu, kjer družina tudi sicer živi, le v krogu najožje družine in prijateljev, skrita pred očmi medijev. V medije pa so prišle informacije o rojstnodnevnih darilih, ki jih je prejel ta slavni enoletnik. Medtem ko sta starša izrazila željo, da naj darila ne bodo pretirana in so se povabljenci baje tega tega tudi držali, so nekateri princu poslali precej nenavadna darila, in sicer:

  • Steklenico vina Pinot Noir iz novozelandske vinoteke, ki jo bodo shranili v Kensingtonski palači do njegovega 18-tega rojstnega dne.
  • Krokodiljega mladiča, ki mu ga je podaril avstralski Severni teritorij. Krokodilu so nadeli ime George in se je izvalil točno na dan, ko sta Kate in William oznanila, da pričakujeta otroka. Krokodila bo mogoče videti v akvariju Crocosaurus Cove v Darwinu, njegov razvoj pa bo princ lahko spremljal preko posebnega Facebook profila. 
  • V njegovo čast in čast temu posebnemu dnevu je bil izdelan srebrni kovanec za 5 funtov v omejeni izdaji.
  • Uggice oz. popularni škornji Ugg, posebej izdelani za princa.
  • Plašč iz umetnega krzna, primeren za kralja.
  • Dizajnerska oblačila, ki so mu jih podarili Victoria in David Beckham ter Jamie in Jools Oliver.
  • Kozo in dobro rejenega bika, ki ju je dobil v dar od kenijskih plemenskih starešin.
  • Plastično repliko Kensingtonske palače in igračo v njegovi podobi.
  • 1 milijon dolarjev vreden, z diamanti okrašen, ščipalec za nohte, ki sicer ni daril za princa, ampak je bil narejen v njegovo čast. Možno ga je odkupiti, če slučajno koga zanima. ;)
  • Tri surikate, ki so jih poimenovali George, Alexsander in Louis.

O tem, koliko so darila primerna za eno leto starega dečka se očitno nekateri niso spraševali!


Komaj eno leto in že prva ponudba za poroko

Princ naj bi od svojega rojstva prejel že več kot 4.000 različnih daril, spletni medij Today.com pa še poroča, da je enoletni princ George že dobil tudi prvo ponudbo za poroko. Ta je prišla od 10 mesecev stare avstralske oboževalke. Vprašanje "Bi se poročil z mano?" je bilo natisnjeno kar na majčko, ki jo je nosila deklica. Kdo ve, mogoče se pa iz tega še kaj razvije. ;)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
14
Pretres možganov pri otroku
Če otrok pade, dobi udarec v glavo, lahko pride do pretresa možganov. To pomeni, da se pritisk, ki deluje na lobanjo, pr...
6
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
4



5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Praktične priprave na veliko noč
Pred vrati je velika noč. Kaj je treba postoriti, preden napoči nedelja, ko bomo uživali v dobrotah in iskanju pirhov?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?