|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Novoletni okraski: Jelenčki iz storžev

Uredništvo Ringaraja.net, 15.12.2023
Okrasite svojo novoletno smrečico z naravnimi okraski. Tukaj boste našli preprosto idejo za jelenčke, narejene iz storžev.

image
Simpatični jelenčki kot okraski za novoletno drevesce
/11


Na sprehodu v naravi boste tudi pozimi našli ogromno materiala, ki ga lahko odlično uporabite za izdelovanje naravnih okraskov za novoletno smrečico. Storži, na primer, so zelo hvaležne oblike in z njimi lahko ustvarite marsikaj.

Z malce truda lahko izdelate takšnega simpatičnega jelenčka - ali več njih, če imate zraven sebe še kakšnega malega pomočnika. Zagotavljamo vam, da bo takšen okrasek odlično popestril novoletno drevesce.


Te nasmejane jelenčke lahko hitro izdelate le iz storžev in nekaj repromateriala, ki ga boste zagotovo našli v vsaki malce bolje založeni trgovini z materialom za ustvarjanje.


Potrebujete:

- storže (najboljše takšne bolj podolgovate)

- rdečo in zeleno volno

- rdeč okrasni trakec

- okrasne "kosmate" žičke

- vato

- plastične oči


Postopek izdelave je zelo enostaven in ga najdete na slikah v nadaljevanju. Če se boste malce poigrali z domišljijo, bo lahko vsak jelenček malce drugačen, čisto poseben in edinstven.

Poskusite, res ni težko!

 

okraski

okraski 

 

VIR: Iivaalex.blogspot.cz

 

PREBERITE TUDI: Praznična okrasitev - Papirnate snežinke


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
9
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
9
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
5



Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?