|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NUMEROLOGIJA: Vrtec, šola, služba

P.L., 6.9.2011
Numerologinjo Ireno Šek iz Maribora smo vprašali, kaj prinaša september v novem šolskem in vrtčevskem letu ter ali se lahko veselimo tudi uspehov v službi. Preberite si kratko mesečno napoved.

image
/11


V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja.

Opozoriti vas moram, da v vsakem letu občutimo poseben vpliv ene od črk našega imena in priimka, ki ga lahko posebej analiziram samo pri osebni napovedi.

Najprej izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.08.1970:

2 + 1 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1 + 1 = 15

1 + 5 = 6

V tem primeru smo v letu 2011, v letu števila 6.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1:

Dvojna energija in dvojno Sonce vam bosta dala veliko moči in energije, zaradi tega boste lažje prebrodili vse težave, ki se bodo pokazale npr. pri začetku šolskega leta, vstopu v vrtec, v službi, … Polni boste novih idej ali projektov. Na novo lahko začnete z kakšno drugo aktivnostjo. V šoli mogoče kakšna preusmeritev v kakšen drug program ali pa tudi začetek igranja nogometa ali kaj podobnega. V službi pa lahko pride do napredovanja. Zaradi povečane energije se lahko zgodi, da se boste slabše počutili. Omogočeno vam bo dobro delovanje.

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2:

Z veseljem pričakujete začetek šole ali vrtca, ker si želite biti v družbi s sošolci ali prijatelji. Dosti vam pomeni odnos z njimi. Na dogajanja, v tem mesecu, ne boste mogli vplivati z močjo svoje volje, saj se bo zgodilo tisto, kar je zapisano in zarisano, ker se nahajate v mesecu usode. To obdobje bo naporno in težko. V službi vam je omogočeno zelo dobro sodelovanje. Pride lahko do denarnih izgub in blokad, iz katerih se boste težko rešili. Najbolj priporočljivo je, da se umirite in izogibate konfliktnim situacijam. To vam bo omogočilo, da boste preizkušnje lažje preživeli. Nahajate se v mesecu, v katerem se bo ne glede na težave, na koncu vse dobro končalo.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3:

Imeli boste precej težav, kar pa ne pomeni, da ne more biti ta mesec dober. Verjetno boste preobčutljivi in reagirali impulzivno, vendar pa bo vaša intuicija močnejša, zato se ravnajte po njej. Obdobje je ugodno za književne, novinarske in umetniške aktivnosti. Zelo ste kreativni.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4:

Za vas bo ta mesec težek in naporen ter poln preizkušenj. Vsako delo bo zahtevalo veliko napora. Prihajalo bo do določenih omejitev. Pazite na svoje zdravje, saj boste nagnjeni k boleznim. Možne so operacije, intervencije in ostale zdravstvene težave, za katere pogosto ne boste vedeli vzroka. Ni nujno, da bo to obdobje za vas posebej težko. Omogočen vam je uspeh, zahvaljujoč vztrajnosti.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5:

Prišlo bo do razbremenitev in pomirjanj. Pretirana potreba po svobodi vas bo odpeljala od vsakodnevnih obveznosti in vam povzročila težave v šoli, vrtcu, v krogu družine ali v službi, kjer lahko pride do spremembe zaposlitve, zaradi razširitve nekega dela. Možna so tudi potovanja. Pazljivi morate biti na cesti, …

 

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6:

V tem mesecu se boste počutili najbolje. Zgodile se bodo pozitivne spremembe, ki vas bodo razbremenile in osvobodile. V šoli, vrtcu ali službi se boste počutili zelo lepo. Ta druženja in srečanja vam bodo zelo koristila. Odgovornosti se bodo povečale. Mogoča je izbira med dvema dogodkoma. V službi lahko pričakujete uspeh.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7:

Zelo boste ogroženi, zato se morate duhovno dvigniti. To bo naporen mesec. Dobro je, da se že na začetku posvetite učenju in branju literature. Ta čas je primeren za intelektualna opravila ali raziskovanja. Pri delu bo prihajalo do zamud. V nove projekte pojdite previdno. Mogoč je nepričakovan dogovor ali sporazum. Imeli boste več možnosti za ukvarjanje z umetnostjo ter duhovnostjo in če boste uporabili to pot, vam bo veliko lažje.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8:

Stvari boste lažje obvladali. Zelo boste umirjeni. Začetek šolskega leta boste vzeli preveč lahko in to vas lahko privede v slabo situacijo. Ta mesec je primeren za kakšne ambiciozne dosežke. Previdni morate biti glede denarja, ker boste pogosto brez njega. Prilivi bodo majhni, ne bo večjih dobičkov. Če se bo mesec končal »s pozitivno ničlo«, imate lahko to za uspeh.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9:

Imeli boste neverjetno moč in vse, kar je v življenju pomembno, boste uredili na vam lasten način. Omogočen vam je uspeh pri dejavnostih, ki so vezane na javnost. Odnosi in poslovanje s tujino. Sprememba dela. Ničesar vam ni treba na novo začenjati, samo končajte začeto, da boste v novem obdobju brez bremen.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
27
Poporodna depresija: Doživlja jo lahko tud...
Očetovska poporodna depresija predstavlja še poseben tabu, saj bi moral biti moški v družini tisti močan steber, ki klju...
27
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9
Zaležana glava pri dojenčku: Kaj storiti?
Kako prepoznamo, če ima naš dojenček zaležano glavo in kako pri tem stanju pomagati?
6



Anitin sklad: dobrodelni sklad Anite Ogulin
Novo ustanovljen sklad, ki je ustanovljen z namenom hitre pomoči ljudem v najglobjih stiskah.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?