|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tradicionalno mreženje za nosečnice Okrogli trebuščki že 25. avgusta

S. M., 16.8.2022
Tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, namenjeno vsem nosečkam, je že pred vrati. Štiriurno mreženje s strokovnjaki in nosečnicami iz vse Slovenije bo potekalo prek spleta v četrtek, 25. avgusta 2022, od 16. ure dalje. Prijavite se!

image
Ne zamudite: štiri ure zanimivih razprav, podkrepljenih z verodostojnimi nasveti za vse nosečke. (Arhiv Minicity)
/11


Tradicionalno mreženje Okrogli trebuščki, namenjeno vsem, ki so prvič, drugič, tretjič ... noseče, je že pred vrati. Štirurno mreženje s strokovnjaki in nosečnicami iz vse Slovenije bo potekalo prek spleta v četrtek, 25. avgusta 2022, od 16. ure dalje. Vljudno vabljeni, da se prijavite.

 

Prijave že potekajo na spletni strani Okrogli trebuščki. Tudi tokrat se vam bodo strokovnjaki javili prek spleta v živo iz trendovsko opremljenega studia. Strokovno debato bo usmerjala voditeljica, ki bo nosečnicam predočila številne nasvete, dejstva, preverjene infromacije, obenem pa se bodo razbijali globoko zakoreninjeni tabuji.

 

Program je zelo pestro zastavljen in z vami bosta od 16. ure dalje, v četrtek, 25. avgusta 2022, porodna babica Gordana Njenić, ki bo spregovorila o pomembnosti masaže, in strokovnjakinja Andreja Kolarič, ki se bo izpostavila na naravno nego kože bodoče mame in otroka.

V studiu bodo gostili tudi Majdo Vodopivec, ki bo predstavila koristi včlanitve v LUMPI klub, in finančno svetovalko Tanjo Vidmar, s katero boste pripravili vaše finance na prihod otroka.

Janja Kramar bo poudarila, kaj je dobro za gibalni razvoj dojenčka ter otroka.

Nutricionistka Marjana Kopač Farkaš bo opozorila na to, kakšna mora biti prehrana prvih 1000 dni.

Marko Novak bo na podlagi dolgoletnih izkušenj s starši spregovoril o ustrezni otroški opremi.

Dotaknili se bodo priljubljene tematike med bodočimi mamami - shranitve matičnih celic, in sicer pod budnim vodstvom strokovnjakinje Dijane Hasičić.

Mamici Ana in Tina bosta brez dlake na jeziku opisali izkušnji s svojo in otrokovo kožo ter primerno izbiro kozmetike.

Ustrezne pleničke za bodočega družinskega člana pa vam bo pomagala izbrati strokovnjakinja Urša Čerček.

Babica Klavdija Slapar bo ovrgla številne mite o porodu.

 

Prijava je preprosta. Izpolnite le prijavnico in poravnate kotizacijo v višini 10 evrov. Zbrana finančna sredstva gredo v dobrodelne namene za Porodnišnico Postojna.

 

Dogodek boste lahko spremljali iz udobja svojega doma prek aplikacije Zoom na računalniku, tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu. Obetajo se vam štiri ure zanimivih razprav, podkrepljenih z verodostojnimi nasveti.

Po dogodku bodo udeleženkam organizatorji po elektronski pošti poslali tudi dodatno poučno videovsebino. Vsem, ki bodo poravnali kotizacijo in se udeležili dogodka, pa bodo po pošti poslali tudi darilni paket, ki bo vseboval zanimive stvari, ki jih potrebujeta mamica in dojenček.

 

Tokratno spletno mreženje za nosečnice Okrogli trebuščki bodo omogočili partnerji: Peg Perego, Mercator, Bambo Nature, Biobanka, Favn, Inštitut Ataleya, Lomas, Loreal, NLB, HiPP, Pedosana, Abena, Arspharmae, Avent, Bambee, BBio.si, Bepanthen, Belife (kambucha), Chicatela, DM, Dekoidea.si, Eterica, Frida, GLS, IBBA - Rolly, Lelosi, Kotanyi, Kookidi, Male umetnine, Makra, Medis, Medgen, Pozdravljen svet, Premakni se, Prolat, Vivalis, Vitavera, Zollipops in Super baby.

Medijska pokrovitelja sta Hitradio Center in Ringaraja.net.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10
Čudovito pismo vsem mavričnim mamicam
V teh trenutkih mavrične nosečnosti, si zaslužiš vso podporo in nežnost. Nekoga, ob katerem lahko skupaj prevedriš današ...
6
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
5
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
4



Fotografiranje nosečk, otrok, družine
photo
Nosečnost si lahko shranite kot lep spomin tudi v obliki profesionalnih fotografij. Od rojstva naprej pa so seveda najbo...
Sejem otroške opreme LJUBLJANA STROLLER SHOW
photo
Izjemno prizorišče s svetovanjem ob izbiri otroške opreme vrhunskih blagovnih znamk, z nasveti priznanih strokovnjakov A...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?