|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Otroške delavnice, indijanske počitnice ...

Uredništvo Ringaraja.net, 5.7.2019
Spoznavanje eksotičnih živali, slikanje s prsti, lutkovna delavnica in čisto prave indijanske počitnice. Vse to julija v Arboretumu!

image
Indijanske počitnice bodo potekale od 15. do 19. julija 2019.
/11


Julija bo v Arboretumu Volčjem potoku ustvarjalno in zabavno počitniško vzdušje. Otroci bodo lahko ustvarjali na različnih otroških delavnicah, organizatorji pa so poskrbeli tudi za čisto prave indijanske počitnice.

 

Živalski prijatelji

To soboto, 6. julija 2019, bodo otroci med 10. in 11. uro na otroški delavnici Spoznavanje eksotičnih živali lahko pobožali ptičjega pajka ali se fotografirali z rdečerepim udavom Johnyjem. Lahko bodo spoznali tudi madagaskarskega sikajočega ščurka Štefana, ptičjega pajka Rozi, bradato agamo Magdo in kačjega mladička Fonzija. Vsekakor živali, ki jih večina otroka ni še nikoli videla, kaj šele pobožala. 

Če vam v soboto, 6. julija 2019, ne bo uspelo, bo otroška delavnica ponovljena v soboto, 20. julija 2019 ob isti uri.

 

Slikanje s prsti

Naslednjo soboto, 13. junija 2019, se bodo otroci na otroškem igrišču med 10. in 11. uro lahko pridružili otroški delavnici Vodne slike, na kateri bodo slikali s prsti.

Raznolikost drevesnih vrst in grmovnic ponuja svojevrsten slikarski navdih za umetnine po meri narave. Otroci bodo pobarvali in odtisnili liste, ob tem pa se tudi pogovorili o lastnostih dreves. Delavnica je primerna za vse starosti.

 

PREBERITE TUDI: NAGRADNA IGRA - Osvoji družinsko vstopnico za ARBORETUM!

 

Indijanske počitnice med 15. in 19. junijem 2019

Od ponedeljka, 15. junija, do petka, 19. junija 2019, bo v Arboretumu med 7. uro zjutraj in 16. uro popoldne ŠAD Mavrica organiziralo Indijanske počitnice.

Na počitnicah se bodo otroci naučili izdelati lok, si nadeli indijanska imena in si seveda izdelali perjanico. Ves teden bodo preživeli v indijanskem slogu, tako da bo doživetje v naravi Arboretuma zares nepozabno.

Varstvo otrok z animacijo je plačljivo, sicer pa obstaja tudi možnost dnevnih počitnic. Otroka lahko prijavite na e-naslovu info@sadmavrica.si ali pošljete SMS na telefonsko številko 031 314 870. Ob prijavi navedite ime in priimek otroka, letnico rojstva, naslov delavnice in vaš elektronski naslov.

Več informacij o Indijanskih počitnicah najdete na tej povezavi.

 

Lutkovna delavnica s Sonjo Kononenko

Za ustvarjalen zaključek meseca julija bo poskrbela otroška delavnica Lutkovna delavnica, ki bo otroško domišljijo kodrala v soboto, 27. julija 2019. Na delavnici, ki bo potekala na otroškem igrišču med 10. in 12. uro in jo bo vodila animatorka Sonja Kononenko, bodo otroci spoznavali, kako se izdelajo lutke, ki so enostavne za izdelavo in privlačne za otroke.

Otroci bodo izdelali prapraribo, praprapolža ali pravljičnega junaka po svoji izbiri. Po končanem delu bodo lutke seveda lahko tudi preizkusili v čisto pravi lutkovni predstavi. Sonja otrokom priporoča, da se prepustijo svoji domišljiji in lutke jih bodo gotovo odpeljale v svoj svet.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Divaška jama
Divaška jama je dolga 700 metrov, od tega je 300 metrov urejenih za turistični ogled. Pri ogledu jame se spustimo do glo...
4
7 čudes sveta
Že v antičnih časih so popotniki sestavljali sezname največjih čudes, na katere so naleteli na svojih popotovanjih. Pogo...
4
Po poteh rudarjev
Otroke bodo navdušile lutke rudarjev v naravnih velikostih, ki ponazarjajo rudarje pri delu, ter zvočni in svetlobni efe...
3
Bela krajina
Zakaj se Bela krajina tako imenuje, je več razlag: zimski pogled čez belo ravnino, nizka jutranja meglica, bela brezova...
3



Na izlet v Škratovo deželo
photo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?