|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Penisi se manjšajo

Uredništvo Ringaraja.net, 28.6.2023
Dr. Shanna Swan v svoji novi knjigi "Count Down" oziroma odštevanje, razlaga, zakaj so moški spolni organi vedno manjši in kaj se bo zgodilo s človeško raso.

image
Penisi naj bi bili v povprečju že kar 2 centimetra manjši. (Freepik.com)
/11


Penisi postajajo krajši in otroci se rojevajo nepravilno oblikovanimi spolnimi organi, razlaga dr. Shanna Swan, ameriška doktorica znanosti. 

V svoji novi knjigi, "Count Down" se je podrobno lotila težav s človeško reprodukcijo, ki nastajajo zaradi onesnaževanja okolja. V njej opisuje, kako naš sodobni svet znižuje število semenčic v moški spermi, spreminja reproduktivni razvoj moških in žensk ter ogroža prihodnost človeške rase.

 

PREBERITE TUDI: V teh okoliščinah ne seksajte!

 

Shanna Swan piše, da se človeštvo sooča z "eksistencialno krizo" rodnosti zaradi ftalatov, kemikalije, ki se uporablja pri proizvodnji plastike, da ji zagotovi prožnost.

Ker pa ftalati posnemajo hormon estrogen, s tem motijo naravno nastajanje hormonov. To posledico raziskovalci povezujejo z drugačnim spolnim razvojem dojenčkov in vedenjem odraslih.

 

Zaradi tega onesnaženja se vedno več otrok rodi z majhnimi penisi, piše dr. Swan.

 

PREBERITE TUDI: 7 nenavadnih dejstev o spermi

 

Njena raziskava ftalatnega sindroma pri podganah je pokazala, da se bo plod, ko je bil izpostavljen kemikalijam, verjetno rodili z zmanjšanim spolovilom.

Prav tako je ugotovila, da imajo fantki, ki so bili v maternici izpostavljeni ftalatom, manjšo anogenitalno razdaljo - in to je povezano z volumnom penisa.

 

Kemikalije se prenašajo v igrače in živila ter posledično škodujejo človekovemu razvoju.

 

VIR: News.sky.com

 

PREBERITE TUDI: Oblika penisa je pomembnejša od velikosti


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

5 znakov, da si pripravljena na drugega ot...
Mamice se večkrat sprašujemo, kdaj je čas za drugega otroka. Upoštevamo veliko dejavnikov, ponavadi pa pozabimo nase. To...
4
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
4
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
3
To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
3



Za boljši seks - Povsem naravni afrodiziaki
Znanstveniki so dokazali, da šetraj pomaga odpraviti prezgodnji izliv sperme - težava, ki se je moški največkrat zelo sr...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?