|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Permanentno lakiranje

P.L., 18.4.2012
Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimajo veliko prostega časa in so rade urejene.

image
/11


Za tovrstno lakiranje se odločajo predvsem sodobne ženske,ki imajo zelo malo časa za urejanje svojih naravnih nohtov hkrati pa morajo imeti lepo negovane in urejene, pravi Nina Šavor iz kozmetičnega salona LaPrina.

Postopek lakiranja je podoben kot navadno lakiranje, le da se tako imenovani premanentni laki sušijo pod UV svetlobo. Kar omogoča stranki da po 30 minutni negi lahko odide iz salona brez skrbi, kdaj bo lak na njenih rokah dobro posušen.

 

Dolga obstojnost

Laki so odporni na praske, nohtki pa so zaščiteni z posebno UV3 tehnologijo. Ravno ta formula in še nekaj drugih prednosti nas je prepričala, da v našem salonu delamo premanentno lakiranje izključno s kakovostnimi izdelki, ki so namenjeni takemu lakiranju .

Permanentni geli, torej permanentno lakiranje ni bilo zaželeno ravno zaradi nekakovostnih izdelkov. Ti so spreminjali barvo gela ob izpostavitvi sončnim žarkom. Barva je dobila rumen odtenek. Sedaj pa imamo v salonih na izbiro zelo kakovostne izdelke in do tega ne prihaja več, je povedala Nina.

 

Prednost pred geliranimi nohti

Izdelki so tudi zelo lahke strukture. Kar je pomembno za vse tiste,ki na nohtu ne želijo občutka umetne mase tako kot pri geliranih nohtkih.

Prav tako permanentni geli spodbujajo rast naravnih nohtov.. Adhezijske sile (sile privlačnosti med raznorodnimi molekulami: površina nohta – plast gela) omogočajo naravnemu nohtu dovolj prožnosti brez odstopanja gela od površine naravnega nohta do štirih tednov.

Torej vse mlade mamice,ki želite imeti še naprej lepo urejene naravne nohtke poizkusite to revolucionarno novost, še svetuje Nina.


 

Preberi še:

Sladka brazilska depilacija

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Okusno oblečen lastnik, okusno urejen dom
Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?
2
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2
Nasvet: Preprečite razpokano kožo na rokah
V jesenskem in zimskem času, ko se temperature spustijo tudi pod ničlo, je potrebno nekaj več časa posvetiti tudi koži n...
2



Okusno oblečen lastnik, okusno urejen dom
Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...