|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pogoji in pravila sodelovanja v NI ZANZI

Uredništvo Ringaraja.net, 15.7.2013
Kako do super poletne nagrade, paketa FITOBIMBI, ki vsebuje ZANZI pršilo za naravno zaščito pred komarji + rokavčke za plavanje + pobarvanko FITOBIMBI? Podelili bomo 5 paketov.

image
/11


1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana prireja nagradno igro »Nagradna igra ZANZI Bimbi« na spletnem portalu www.ringaraja.net v času od 16.7.2013 do vključno 15.8.2013 do 12. ure.

 

SODELUJ V NAGRADNI IGRI TUKAJ!


2. Nagrada

Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal 5 nagrajencev ali nagrajenk, ki bodo prejeli paket FITOBIMBI: Zanzi pršilo za zaščito pred komarji iz linije FITOBIMBI + rokavčke za plavanje + pobarvanko FITOBIMBI. Podelili bomo 5 paketov.

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.


3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d.o.o. in Sanofarm d.o.o. in njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.


4. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na za to pripravljenem elektronskem obrazcu pravilno odogovorijo na nagradna vprašanja in vpišejo vse zahtevane podatke (ime in priimek, naslov, pošta in e-pošta) ter sprejmejo Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. Nagrajence bo določil računalniški žreb.


Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo 16. 8. 2013 na sedežu Danu d.o.o., rezultati bodo na www.ringaraja.net objavljeni najpozneje, 19. 8. 2013, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po e-pošti.

 

SODELUJ V NAGRADNI IGRI TUKAJ!

 

5. Nagrajenci

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka), ni upravičen do nagrade.


6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.


7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).


Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.


Dobitniki nagrad organizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.


Danu d.o.o.

Ljubljana, 15. 7. 2013

 

 

SODELUJ V NAGRADNI IGRI TUKAJ!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
23
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
14
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
10
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
9



Ustvarjalne ideje: Čestitka in darilo za m...
photo
Očki, dedki, strici. Bodite ustvarjalni skupaj z otroki in ustvarite unikatno čestitko ali darilce za dan žena ali mater...
Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?